Söndagens speltips kommer från Allsvenskan och det är ligans två överlägset bästa och målrikaste lag som drabbar samman.
Efter 8st omgångar står Malmö på 8 raka segrar och toppar givetvis ligan. Häcken har vunnit 6 av 8 matcher och samtidigt gjort hela 23st mål vilket ger ett galet målsnitt på ca 3 mål framåt per match.
Malmö blir favoriter enligt oddsfördelningen på 1×2 med 1.86-4.05-4.15. Tycker kanske det är lite lågt på Malmö för Häcken ska inte underskattas till den grad. Visserligen har Häcken spelat cupfinalen i dagarna som man vann enkelt mot Mjällby med klara 4-1 vilket gör att man fått vila några dagar mindre än Malmö.
Men lyckan därifrån tar man med sig och Malmö visade upp en ineffektivitet mot Halmstad sist där vinstmålet kom på stopptid. Det vi nog alla är överens om är att det är uppdukat bord för en målfest !
Häcken har snittat 4.0 mål i sina matcher och Malmö har snittat 3.1 mål i sina under säsongen.
Detta får ses som en liten förfinal, även om Elfsborg är 2a just nu så är jag övertygad om att guldet kommer stå mellan Malmö och Häcken i slutändan vilket gör att Häcken kan inte gå in i denna match med att försöka få med sig ett kryss. Malmö gör ett ryck vid seger och skulle då ha 9p försprång mot Häcken redan efter 9st omgångar.
Full fart framåt och jag tycker oddset på överlinan ser väldigt mumsig ut till fina 1.81x och förväntar mig att den sjunker ordentligt fram till start.

För och Nackdelar:
✅ Ligans 2st starkaste offensiver möts.
✅ Överlinan har passerats i 5 raka inbördes möten.
✅ Häckens matcher har snittat 4.0 mål och Malmös 3.1 mål denna säsong.
✅ Häcken måste gå för seger annars gör Malmö ett tidigt guldryck i tabellen.
❌ Malmö har hållit nollan i 5/8 matcher hittills och ser riktigt jobbiga ut.

Spel: Ö2.5 mål tot
Odds: 1.81x
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Söndag 15.00
Liga: Allsvenskan
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att hämta bonusen eller rygga spelet.

Klicka här för att komma till övriga bolag som har svensk licens och bonus.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till