Speltips Malmö – Frölunda:

Tordagens speltips kommer från SHL och efter att ha satt 9/10 senaste singlarna från den ligan så känns det helt rätt att ge sig på det igen. 
Formsvaga Malmö tar emot serieledanade Frölunda (i skrivande stund) och det mesta talar för att segermaskinen från Göteborg ska knipa ytterligare en seger. Valet blir enkelt här och när Betsson dukar upp oddset 2.36 kan jag inte motstå att slänga in 5 Units och hoppas marginalerna inte är mot mig.

Malmö: 

Malmö spelar match ikväll borta mot Brynäs men i skrivande stund så ligger den på en 9e plats med raden 4-1-2-6 och målskillnaden 29-37. 
Man har varit väldigt svårslagna i inledningen av säsongen men har sista 2 veckorna åkt på flera tunga förluster och tränare Peter Andersson har uttryckt oro in sina intervjuer. 
Man har just nu förlorat 5/6 senaste matcherna och i förra omgången blev man nollade av Luleå med 3-0 på tavlan. 
Nu spelar man alltså ikväll mot Brynäs medan Frölunda vilar till torsdag. Återstår att se hur Malmö aggerar ikväll men förlorar dom den matchen är  jag övertygad om att detta odds kommer ändras.

Frölunda:

Regerande Svenska och CHL mästarna hittar vi överst i tabellen efter sina 14 matcher. Man har gått från klarhet till klarhet och räknar man in alla tävlingsmatcher så har man nu gått segrande ur 13/14 senaste vilket är helt galet imponerande.
Man står på raden 9-2-0-3 och med målskillnaden 53-29 har man gjort näst flest mål och släppt in näst minst mål av alla i SHL.
I sitt bortaspel har man varit nästan felfria, man har raden 4-1-0-1 och målskillnaden 22-12 vilket säger att de gjort mest mål och släppt in minst av alla lag. 
Trots en bra defensiv så är det absolut offensiven som lyft laget denna säsong. Frölunda har nu gjort minst 4 mål framåt i 10/13 senaste matcherna och håller man det snittet förstår man att Malmös målvakt kommer få det svettigt. 

Lagens form: 

Här ser ni att Frölunda trivs bra mot Malmö.
4st raka storsegrar och vinster inom full tid i 8/10 senaste mötena. 

Lycka till om ni ryggar och spela bara på spel ni själva tror på !
Utgångstips 2-4. 

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till