Bundesliga lider mot sitt slut och här spelar Magdeburg för titeln. 3 units hos Bet365 spelas till oddset 1.80.

Magdeburg

Seger här och ligatiteln är mer eller mindre hemma. Magdeburg är 2 pinnar upp från Fusche och har en fight mindre spelad. Med det sagt så är det 2 omgångar kvar efter dagens fight och även om det teoretiskt finns en chans för Fusche att komma ikapp så är det mer eller mindre klart vid seger idag! Truppen är otroligt stark med Daamgard, Magnusson, Claar, Smarrason, Weber mfl. Det spelas en snabb handboll med grymma omställningar och det finns gott om alternativ från både kant, 6 m och utifrån. Man kommer in här med en hemmaseger mot HBW i bagaget med slutsiffror som skrevs till 43-29.

Leipzig

Leipzig är placerade på en 8:e plats och detta är en helt meningslös match för dem. Att bli 7:a eller 9:a är svårt att hitta motivation i. Säsongen har varit enligt förväntan sett till vad Leipzig besitter för spelarmaterial och säsongen kommer att summeras som helt ok. Man vinner mot de sämre lagen helt enligt plan men har för svårt för topp 5 lagen där man fortfarande har ett för stort gap kvalitetsmässigt.

Speltips

Enligt all logik ska Magdeburg komma ut heltaggade här med tanke på vad de spelar för och Leipzig helt tvärtom. Magdeburg ö 33.5 mål spelas med 3 units till oddset 1.80 hos Bet365. Argument följer.

✅ Magdeburg spelar för titeln!

✅ Leipzig har precis ingenting att spela för!

✅ Magdeburg snittar 35 gjorda mål/hemmamatch i Bundesliga den här säsongen.

✅ Magdeburg är otroligt offensiva och snittet totalt i ligan är 33.35 gjorda mål/match.

✅ Klasskillnad på trupperna!

❌ Leipzig defensiva spel har varit som ett topp 5 lag i år.

Speltips: Magdeburg ö 33.5 mål

Odds: 1.80

Insats: 3 units

Liga: Bundesliga

Avkast: 26/5 klockan 16:00

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till