Bundesliga och regerande mästarna Magdeburg mot Hamm-Westfalen ska bara kunna sluta på ett sätt och 3 units spelas på mina tankar hos Bet365.

Matchen

Magdeburg var makalöst bra förra säsongen och det finns inte mycket som talar för att det skulle se annorlunda ut i år. En handboll där omställningarna är sylvassa och det tog dem hela vägen till seriesegern förra säsongen! Truppen är stark, mycket stark! Mertens, Gudmundsson, Kristjansson, O’Sullivan, Saugstrup, Smits och Daniel Petersson är riktigt bra lirare! Magdeburg torskade supercupfinalen mot Kiel med 36-33 men anfallsspelet var precis som förra säsongen riktigt fin.

Nykomlingarna Hamm-Westfalen får svårast möjliga start här och trots att de lyckades hålla Magdeburg till att bara göra 31 mål på dem förra säsongen när lagen möttes i cupen så är det stor skillnad på satsningen i cupen jämförbart med ligan och här blir det åka av!

Speltips

Jag ser ett taggat mästarlag som går ut och visar vilka som bestämmer direkt från start. Trots att nykomlingarna kommer slita som djur så ska det vara för stor skillnad när Magdeburg sätter fart och linan Magdeburg ö 17.5 1:a halvlek får 3 units hos Bet365 till oddset 1.85.

✅ Enorm klasskillnad på trupperna.

✅ Magdeburg visade i supercupen att anfallspelet sitter lika fint som förra säsongen trots att det blev förlust mot Kiel.

✅ Magdeburg gasar alltid direkt vid avkast och trycker snabbt i kontringarna.

✅ Saugstrup är riktigt stark i genombrott.

✅ Smits skott från 8-9 meter är världsklass.

❌ Hamm-Westfalen kommer spela grisigt och slita tungt i försvaret!

Speltips: Magdeburg ö 17.5 1:a halvlek.

Odds: 1.85

Insats: 3 units

Liga: Bundesliga

Avkast: 4/9 klockan 14:00

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Rygga spelet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till