Kvällens speltips kommer från SHL och det är 2st starka offensiver som drabbar samma. Trots att Luleå har en liten formdipp med 3 raka förluster blir de favoriter hemma mot Örebro och det tycker jag är lite missvisande. Jag förväntar mig ett hungrigt hemmalag som tar emot ett speedigt Örebro som kommer från 2st raka målfester med 11 mål framåt.
Borde bli målrikt möte och båda lagen hjälper till med skörden.
Spel: Båda lagen gör minst 2 mål var. Odds 2.02 på William Hill och 7/10 Units rekommenderas.

Luleå:

I den haltande tabellen hittar vi Luleå på en 7e plats men har hela 5 matcher mindre spelade än ex Frölunda som leder.
Man står på raden 6-1-2-3 med målskillnaden 34-29 vilket ger ett målsnitt på 5.0 mål per match hittills.
Till start kommer man med 3 raka förluster men man ska inte stirra sig blinda på de resultaten. 2 förluster mot Frölunda och 1 förlust borta mot Växjö som är ett av ligans bästa hemmalag. Nu blir det andra förutsättningar mot ett Örebro som gärna trampar på framåt och borde bli mer ytor för båda lagen vilket talar för målrik match.

Örebro:

Örebro har spelat 16st matcher och hittas på en 2a plats just nu. Där står man på raden 8-2-2-4 med målskillnaden 54-46 vilket ger en målskillnad på hela 6.0 mål totalt !
Örebro har haft lite problem i bortaspelet och gjort merparten av sina mål hemma i sin egna ishall, men sista tidens målfester mot Malmö (6-2) och Rögle (6-5sd) hoppas jag har gjort gott för anfallarnas självförtroende i laget.
Viktig match att vinna och det brukar bli jämna matcher mellan dessa lag.

Lagens form sista 5 matcherna:

För och Nackdelar:
✅ Luleå snittar 3.0 mål framåt och 2.3 mål bakåt på hemmaplan.
✅ Örebro snittar 2.5 mål framåt och 3.0 mål bakåt på bortaplan.
✅ Örebro kommer från 2 riktigt stora målfester där man fick proppen ur på målskörden.
✅ Förra mötet slutade oavgjort och var riktigt grinigt med mycket utvisningar. Tillfälligheter att den blev målsnål bara.
✅ Örebro har löst detta spel i 7/9 senaste matcherna.
❌ Förväntat toppmöte mellan 2st lag som nämndes i guldstriden inför säsongen. Kan bli en del avvaktande spel första perioden innan den kommer igång.

Spel: Båda lagen gör minst 2 mål var
Odds: 2.02x
Bolag: William Hill
Insats:
 7/10 U
Spelstopp: Torsdag 19.00
Liga: SHL
Bonus: 100 kr via denna länk

Klicka här för att rygga spelet eller ta bonusen på 100 kr Freebet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till