Jag har börjat med ett nytt koncept, “Dagens värdetransport”. Där jag lägger ut de spelet jag tror mest på för dagen. Vi har lyckats sätta de 3 senaste “dagens” i min tråd. Ligger ytterligare en ute för idag som spelas samtidigt som denna. Följer ni inte min tråd – Gör det så ni inte missar något.
Dagens rek tar oss till Frankrike där Leaders Cup spelas och Monaco står som storfavoriter mot motståndet Nanterre.

Monaco:

Kvartsfinal dags, Vinna eller försvinna för bägge lagen och Monaco står som favoriter.
Med en bättre trupp, bättre bänk och ja bättre allt så förstår jag varför Monaco har så lågt odds.
Detta är en måste match och kanske det “enklaste” laget som är kvar bland alla lag som är kvar.
Manaco borde köra bully-basketball , bestämma tempot i matchen och ta kontroll väldigt tidigt och ha en bekväm ledning vid halvtid.

Nanterre:

Nanterre som jag skrev tidigare är i mina ögon de lag som jag är lite paff över att de lyckats ta sig så såhär långt, men båda lagen använder samma boll och korgarna är lika höga på båda sidorna av planen. Det jag vill säga är att allt kan hända… eller som Zlatan hade sagt – Bollen är rund.
Monaco får inte se denna match som en “walk in the park” och måste definitivt kämpa för vinsten och inte underskatta motståndet.

Speltips:

Monaco måste ta kontroll över matchen tidigt för att försöka stänga matchen så snabbt som möjligt med en bekväm ledning. Med klasskillnaden som faktiskt är så tror jag detta absolut kan hända med en tydlig struktur och ett bra utförande. Därför kommer jag spela -4.5p på Monaco vid halvtid då jag anser att man vid det laget borde leda med minst 8p.

För och Nackdelar:

✅ Monaco bättre trupp.
✅ Monaco favoriter.
✅ Måste match.
❌ Halvtidsspel, kan “komma igång” sent.

Speltips: -4.5p Monaco Halvtid.
Odds: 1.83
Spelbolag:LeoVegas
Spelstopp: 20:30
Liga: Leaders Cup
Insats: 6/10 units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till