Matchen:

Lördagens speltips kommer från Champions League finalen mellan Liverpool och Real Madrid. Två stycken superoffensiva lag som har välförtjänt tagit sig till finalen och rysningarna från Real Madrids semifinal mot Man City sitter fortfarande kvar som slutade 7-6 till Real Madrid totalt.
Man brukar säga att det inte finns någon favorit i en final men i mina ögon ska Liverpool hålla favoritskapet även om det hänger på en skör tråd.
Jag ser det lagbygget som snäppet bättre och försvaret har imponerat mera över hela säsongen än vad spanjorernas har gjort.
Matchen spelas på neutral plan i Paris så det finns ingen fördel för något av lagen och det lär bli en galen inramning på arenan och utanför.
Lagen offensiver behövs inte nämnas speciellt mycket, när det finns spelare som Mané, Salah, Junior och Benzema på planen så kommer det skapas målchanser, och ganska många dessutom.
Jag förutspår en målrik match där Liverpool tar ledningen, då passar det perfekt med ett hörnspel på Real Madrid och att Europas kung denna säsong (Benzema) skjuter ett par skott mot mål. Har Benzema inte en dag på topp så tror jag inte Real Madrid har något att hämta i matchen ändå.
Ja kör 7u var på 3st olika spel, det är ju ändå säsongens sista och viktigaste match ute i toppfotbollens finrum.
Utgångstips: 2-1, 3-1 till Liverpool, men som neutral här då jag inte hejar på något av lagen så vill jag se en riktigt bra final med två lag som har mer vilja för att vinna än rädsla för att förlora.

Spel 1: BLGM+ö2.5 mål, odds 1.99x
Spel 2: Real Madrid ö3.5 hörnor, odds 1.80x
Spel 3: Benzema ö1.5 skott på mål ML, odds 2.50x

Spelstopp: Lördag 21.00
Liga: Champions League
Bolag: Nordicbet, Bet365 & Unibet
Bonusar: 500kr, 1250 kr & 100kr

Klicka här för att komma till alla bonusar med svensk licens !

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till