Efter att varit borta på en härlig bröllopsresa i en vecka så är man hemma igen med hela ny energi. Bettingen var lagd åt sidan men nu är det dags att lite försiktigt trampa igång igen.
Först ut blir finalen mellan Liverpool och Man City här i FA Community Shield Cup. Matchen spelas på neutral plan på King Power Stadium.
Favorit enligt oddssättarna är Man City som står till dryga 2.20 medans Liverpool står runt 3.0x.
Jag tycker man ska undvika vinnarspel i dessa cupfinalen innan säsongens ens dragit igång. Det kommer säkert testas en del formationer och spelidéer under matchens gång och denna cuptiteln står inte högst på lagens önskelistor.
Dock finns det en härlig rivalitet mellan dessa stora giganter sista åren i England. Jag hoppas och tror att de går på för fullt framåt och inte tänker alltför mycket på försvar här. Allisson i Liverpoolmålet kommer saknas pga en sträckning vilket såklart är en fördel till målspelet.
Gabriel Jesus har lämnat Man City för Arsenal men blivit ersatt med jätten Haaland längst fram i spetsen.
Nej här är målskyttarna många och lagen känner varandra väl, 12/15 senaste mötena mellan lagen har inneburit minst 3 mål i matchen så jag testar lyckan med ett målspel igen till 2x degen. (som suttit 4ggr irad)
Utgångstips: 1-2 till City.

Spel: BLGM+ö2.5 mål
Odds: 2.0x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: 18.00 Lördag
Liga: FA Community Shield Cup
Bonus: 1000kr
Bolag: Bethard

Klicka här för att rygga spelet eller hämta 1000 kr i bonus.

Klicka här för att komma till övriga bonusar med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till