Äntligen har SHL dragit igång denna säsong och denna Tisdagkväll är det bara en match på schemat. Det är Linköping som tar emot Skellefteå och här tror jag det kan bli en hel del mål.
Linköping ska väl på pappret inte tillhöra toppen medans det är tvärtom för Skellefteås lagbygge, men säsongen är ung och jag tycker det är idioti att ge sig på vinnarspel såhär tidigt innan både försvar och anfall spelat ihop sig helt.
Nu tycker jag Linköping gjorde en bra match borta mot svårspelade Örebro i premiären 3-2 (sd) och ska absolut inte be om ursäkt för den poängen.
Skellefteå tog emot Malmö och det stod 2-2 redan efter första perioden, Skellefteå låg på bra och såg ut att ha grepp om matchen men i 3e vann Malmö med 0-3 och det va nog inte många som såg resultatet 2-5 komma i premiären.
Att Skellefteå har en stark offensiv vet vi alla, men såhär tidigt in på säsongen vågar jag inte lita på försvaret och Linköping kan absolut skrälla här.
Jag testar målspelet istället och blir förvånad om detta blir en målsnål drabbning.

För och Nackdelar:
✅ Skellefteå besitter en riktigt stark offensiv.
✅ Det är tidigt på säsongen så försvaren är inte helt samspelta än.
✅ Skellefteå lär vara taggade för revansch efter floppen i premiären.
✅ Linköping blir underdogs vilket passar dom perfekt på hemmaplan.
❌ Linköping är på pappret minst 1 klass sämre än Skellefteå. Inte omöjligt att det slutar 1-3,1-4.

Spel: Asian ö5.0 mål
Odds: 1.88x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Tisdag 19.00
Liga: SHL
Bolag: Bethard
Bonus: 1000 kr

Klicka här för att hämta 1000kr i bonus.

Klicka här för att komma till övriga bonusar med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till