Äntligen lördag och nu ska vi försöka sätta 3e raka SHL spelet denna säsong och det är kanske ingen slump att Linköping varit med i alla rekar.
Nu ska de ta emot svenska mästarna Färjestad och även om det är tidigt på säsongens så är det klart att FBK ska vara klara favoriter.
Inledningsvis av säsongen har Linköping inte gjort måna fans glada. Visst en fin premiär mot Örebro som man förlorade iaf, men efter det har man ytterligare 2st raka förluster med 2-6 hemma mot Skellefteå och senaste med 3-1 borta mot nykomlingen Timrå.
Färjestad har bara spelat 2st matcher hittills och båda på hemmaplan, men de har startat bra och gått vinnande ur båda matcherna med resultaten 3-1 mot Leksand och senaste 4-2 mot Växjö.
Nu ställs man på pappret mot ett betydligt sämre lag defensivt än lagen man mött innan, dock sker det på bortaplan och det ska bli intressant hur FBK håller ihop laget och vilken taktik man använder sig av.
Nu tycker jag 2.10x på FBK seger är riktigt bra odds, men då det är tidigt på säsongen lutar jag mig åt målspelet istället med fördel bortalaget.
Att Linköping skulle få ordning på defensiven och hålla FBK under 3 mål låter ganska ologiskt enligt mig, så jag testar ett målspel som ger över dubbla degen om det sitter men en liten försäkring.

För och Nackdelar:
✅ FBK kommer med 2/2 segrar och bra självförtroende.
✅ Linköping har förlorat 3/3 matcher denna säsong och inte imponerat spelmässigt.
✅ Jag tycker FBK har 4st starkare kedjor rakt av om man jämför.
❌ FBKs första bortamatch för säsongen.

Spel: Färjestad Asian ö3.0 mål
Odds: 2.02x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Lördag 15.15
Liga: SHL
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att hämta bonusen eller rygga spelet.

Klicka här för att komma till de övriga bolagen med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till