Onsdagens speltips kommer även det från Champions League och denna gång är det 99% utslagna Lille som tar emot grupp 1an Ajax som öser in mål.
Här tror jag ett lagom omotiverat Lille kommer gå på pumpen mot ett Ajax i högform som totalt har gjort 20 mål framåt sista 5 matcherna.
Lille ska inte underskattas på hemmaplan men jag tror matchbilden kommer falla Ajax som handen i handsken och investerat 10 units uppdelat på 3 spel.
5 Units = Ajax -0.25 hcp Odds 1.72 Bethard.
3 Units = Ajax rak 2a Odds 1.91 Betsson.
2 Units = Ajax -1 Asian Odds 2.55 Betsson.
Utgångstipset blir 0-2 men jag garderar mig lite granna för en liten skräll då Lille är starka på hemmaplan när de får ut 100 %.

Lille:

Den franska liga 10an hittas sist här i grupp H på raden 0-1-3 och målskillnad 3-10.
Man har alltså bara 1 poäng inspelad och hela 6 poäng upp till resterande lagen med 2 omgångar kvar.
Hamnar lag på samma poäng så går man på inbördes möten och där är man redan körd mot Valencia då man spelade X i första mötet och förlorade andra mötet.
För att Lille nu ska kunna ta sig vidare måste man VINNA mot BÅDE Ajax och Chelsea med stora siffror, samtidigt som Chelsea och Ajax inte får ta en enda poäng sista 2 matcherna. Det är alltså extremt litet halmstrå Lille har och ska de satsa tokoffensivt mot Ajax så lär de bli sönderkontrade av detta speediga unga Ajax. Nä här tror jag inte Lille kommer med fullt fokus och tror säkert tränaren kan vila någon/några spelare då man halkat efter i ligaspelet och behöver poäng där som bara är 3 dagar efter denna match.

Ajax:

Den holländska liga 1an Ajax leder även tabellen här i grupp H på raden 2-1-1 och målskillnad 10-5.
Man står på 7 poäng som även Chelsea och Valencia gör vilket gör att laget måste gå för 3 poäng så de håller de andra lagen bakom sig.
Till start kommer man med en superform offensivt och Ajax har gjort FYRA mål framåt i 5 raka matcher vilket är helt sjukt imponerande.
Förutom den målformen så har man vunnit 11/15 senaste matcherna och då var ena förlusten i en träningsmatch på bortaplan.
Nej här ska man ha riktigt bra chans att jobba hem en 3-poängare oavsett vilken approach Lille har.
Kommer Lille omotiverade så lär Ajax ha spel mot ett mål.
Trampar Lille gasen i botten och jagar storseger så lär de blotta sig och Ajax kunna kontra sönder dom.

Lagens form:

Tabellen:

För och Nackdelar:
✅ Ajax vann förra mötet med 3-0 och segern var aldrig hotad.
✅ Lille är till 99.9% redan utslagna och kan rotera lätt i elvan.
✅ Om Lille gasar för fullt och “går för det” så kommer Ajax få massor av omställningsmöjligheter vilket de är grymma på.
✅ Ajax har hysterisk målform och har gjort 4 mål framåt i 5 raka matcher.
✅ Lille har blivit nollade i 2 raka matcher och målskyttet har inte funkat lika bra denna säsong efter man sålde skyttekungen Pepe.
❌ Underskattning ! Lille är ett svårslaget lag på hemmaplan när de har något att spela för och släpper in lite mål.

Speltips: -0.25 + 2a + -1 Asian
Odds: 1.72 + 1.91 + 2.55
Spelbolag: Betsson och Bethard
Spelstopp: 21.00 Onsdag
Liga: Champions League
Insats: 5+3+2 / 10 Units

Lycka till om ni ryggar och 1000 kr bonus finns att hämta genom denna länk.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till