Lördagens speltips kommer från SHL och det är två formsvaga lag som möts när Leksand och Frölunda drabbar samman.
Formsvaga är bara förnamnet men nu när det bara är 3st omgångar kvar är varje match på liv och död då det är så jämnt i tabellen att vem som helst kan missa slutspelet.
Leksand och Frölunda ligger på plats 8 och 7, och det skiljer bara en ynka poäng mellan lagen så denna match blir väldigt viktig. Samtidigt är det bara 3-4p upp till 4e platsen som Örebro har, så en seger här blir ett stort lyft för laget som gör bäst ifrån sig i denna drabbning.
Leksand kommer till start med att bara ha vunnit 1/5 senaste matcherna och för Frölundas del har man nu bara tagit en enda 3poängare på sista 9 matcherna !
Frölunda va nära sist att vända på trenden när man hade 2-0 ledning med 2,5 minut kvar att spela, men åter igen brakar man ihop och Malmö kunde vända och vinna i sudden vilket såklart va som en kniv i ryggen på Göteborgarna när det är så jämnt i tabellen.
Trots svag målform så skapar ändå lagen massor av målchanser och det finns ett stort sparkapital i deras Powerplay som inte fått ut sin potential.
Oavsett form så när dessa lag spelat över 5.5 mål i 8/10 senaste mötena med varandra. Nu ligger mållinan på 5.0 till dubbla pengarna och det kan jag inte motstå. Svider att säga men det är fördel Leksand och utgångstipset landar på 4-2 tyvärr. (Heja Frölunda)

För och Nackdelar:
✅ Skiljer bara 1p mellan lagen med 3 omgångar kvar. Båda lagen kommer kriga för fullt med maximerad motivation.
✅ Båda lagens försvarsspel lämnar mkt att önska, får bara lagen bättre utdelning på sina målchanser kan det bli målfest här.
✅ Frölunda drar på sig flest utvisningar av samtliga lag.
✅ I 8/10 senaste mötena mellan laget har det blivit minst 6 mål i totalt.
❌ Leksand och Frölunda ligger sist i Powerplaystatistiken denna säsong !

Spel: Asian ö5.0 mål
Odds: 2.0x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Lördag 15:15
Liga: SHL
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonuspengarna.

Klicka här för att komma till övriga spelbolag med bonusar och svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till