Torsdagens speltips kommer från SHL och det är Leksand som tar emot Brynäs denna kväll.
Inget av lagen har väl husserat i förhandssnacket om att slåss i toppen av tabellen men ändå tror jag vi kan se fram emot en målrik drabbning i Tegera Arena. Jag väljer att hänga på laget med bra form och spelvärdet blir enkelt att plocka ut när Betsson bjuder på högt odds.
Spelet: Leksandseger, och högst odds hittas hos Betsson till 2.16x. Spelet får 6/10 U.

Leksand:

Efter 9st omgångar i den haltande tabellen hittar vi Leksand på en 5e plats på raden 4-1-1-3 med målskillnaden 29-27 och har gjort 3e mest mål av samtliga lag hittills.
Till start kommer man med bra form från ligaspelet och har vunnit 4st raka matcher och tagit poäng i 6 raka !
Man inledde dock säsongen med 3 raka förluster i hemmaspelet innan man i förra matchen hemma mot Oskarshamn bröt den dystra sviten och vann med 3-2.
Nu är det fulla läktare som gäller och visst ska Leksand vara små favoriter till segern även här mot ett formsvagt Brynäs som man brukar gilla att möta.

Brynäs:

Efter sina 9st spelade matcher hittar vi Brynäs på en 9e plats med raden 3-0-2-4 med målskillnaden 26-34 vilket bekräftar att Brynäs har släppt in flest mål av alla lag hittills.
Jag tyckte Brynäs inledde säsongen spännande och kaxigt offensivt men har sista tiden verkligen satt käppar i hjulet för sig själva.
Man kommer med 4 raka förluster och har släppt in hela 19 mål på dessa matcher medan man gjort 9 mål framåt.
Svag form och nu åka till Leksands arena där man torskat 5 raka matcher (en av dom va träningsmatch) är inte det lättaste, vi får se om Brynäs Rodin och Scott kan spräcka den negativa sviten och skrälla.

Lagens form och inbördes möten:

För och Nackdelar:
✅ Leksand har vunnit 4 raka ligamatcher.
✅ Brynäs har förlorat 4 raka ligamatcher.
✅ Leksand har vunnit 5 raka hemma och 5 senaste mötena inbördes med Brynäs.
✅ Brynäs har släppt in flest mål av alla lag.
❌ Leksand har spelat CHL och fått vilat mindre dagar än Brynäs som kommer utvilade.

Spel: Leksandseger
Odds: 2.16x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Torsdag 19.00
Liga: SHL
Bonus: 100 kr
Bolag: Betsson

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till