Äntligen tillbaka till ligaspel och här spelas 4 units hos Unibet till oddset 1.77. Häng med på tankarna i Leipzig-Rhein Neckar!

Leipzig

Leipzig i fin form och de stoltserar med 3 raka segrar. Det är inte vilka segrar som helst heller, bortaseger mot Kiel och hemmaseger mot Magdeburg! Lägg därtill bortaseger mot Melsungen. Man är nu 7:a i tabellen vilket är bra för ett lag av Leipzig kaliber. I matchen mot Kiel så stängde de ner Kiels anfallspel med ett högt försvar och störde Kiels starka skytte ordentligt. Vi ska dock ha med oss att Kiel var otroligt bleka framförallt i första halvlek. Kristjansson, Preuss, Larsen och Ernst är några att bevaka i Leipzigs lag. Fem senaste matcher följer.

Rhein Neckar

Om Leipzig har visat fin form så är det inget mot vad serieledarna Rhein Neckar har gjort. 10 raka segrar på kontot och senaste förlusten kom i november 2022! Neckar som har haft ett par tuffa säsonger har verkligen fått ordning på maskineriet! Growtzki, Kolbacher, Knorr, Nilsson, Kirkelokke, Lagergren mfl bjuder på handboll där anfallspelet är starkt på alla sätt. Starka på 6 m, starka på genombrott och bra skytte från 8-10 m. Fem senaste matcher följer.

Speltips

2 lag i fin form men där Rhein Neckars bredd i truppen ska vara avgörande. Jag har svårt att se att deras svit bryts här och spelar 4 units på bortaseger med 4 units till oddset 1.77 hos Unibet.

✅ Rhein Neckar är Bundesligas formstarkaste lag och deras svit bör inte brytas här.

✅ Truppmässigt så är Neckar bra mycket starkare än Leipzig.

✅ Neckar är ligans starkaste bortalag.

✅ Leipzig har bara mäktat med 10 poäng på 10 hemmamatcher den här säsongen.

❌ Leipzig är i fin form.

Speltips: Rhein Neckar seger

Odds: 1.77

Insats: 4 units

Liga: Bundesliga

Avkast: 16/3 klockan 19:05

Högst odds: Unibet

Bonus: 100:- gratisspel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till