Bundesliga och Leipzig-Kiel där mina tankar betalar 1.78 hos Bet365 och 3 units spelas.

Leipzig

Leipzig inledde säsongen med förlust med 25-22 borta mot Hannover. Precis som förra säsongen så var de tröga och långsamma i sitt anfallsspel. Leipzig bör precis som förra säsongen bli ett lag för de nedre regionerna i tabellen. Truppen är inte usel, det finns ångra namn att nämna och Binder, Kristjansson, Sunnefeldt är några bra lirare i truppen. Kommer man kunna bjuda Kiel på en ordentlig fight? Tveksamt!

Kiel

Pang sa det när Kiel inledde ligaspelet och redan i halvtid var man 6 bollar upp mot Stuttgart. Kiel drog inte ner på tempot i andra för det och slutsiffrorna skrevs till slut till förkrossande 36-23. Kiel är ett av världens bästa klubblag och med spelare som Duvnjak, Ekberg, Zarabec och Wiencek så har man en stabil stomme. Kul att se att både Eric Johansson och Karl Wallinius gjorde en bra ligapremiär med 6 respektive 4 mål.

Speltips

Kiel är klassmässigt långt före Leipzig och med rätt fokus så ska denna linan hitta hem. Kiel -3.5 till oddset 1.78 får 3 units hos Bet365.

✅ Leipzig såg lika sega ut som de gjorde förra säsongen i premiären.

✅ Kiel gör en fantastisk premiär!

✅ Leipzig har förlorat med minst 4 kassar mot Kiel i 4 av de 5 senaste mötena.

✅ Kiels offensiv är riktigt vass och det finns flera alternativ från 8-9 m, 6 m och från kanterna.

❌ Vi såg tendenser att Kiel slappnade av i andra halvlek när segern redan var klar under förra säsongen.

Speltips: Kiel -3.5

Odds: 1.78

Insats: 3 units

Liga: Bundesliga

Avkast: 7/9 klockan 19:05

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till