Måndagens speltips kommer från Premier League och det är enligt tabellen de 2st sämsta lagen som drabbar samman.
Leicester står som värd och tar emot nykomlingen Nottingham denna kväll. Inför säsongen hade nog alla sagt att Leicester skulle vara klara favoriter men nu när båda lagen har släppt in flest mål av samtliga lag så är det svårt att måla ut någon favorit enligt mig.
Leicester lider också av att Vardy varit iskall, han står på 0 mål och har förpassats till bänken de sista omgångarna.
I hans frånvaro har Patson Daka (invärvad från Red Bullz där han öste in mål för 2 säsonger sedan) fått chansen från start istället.
Han har gjorde 1+1 i sin första start mot Brighton och gjorde en bra match borta mot Spurs i förra omgången (2 skott på mål och högt spelarbetyg också).
Nu ställs Leicester inför säsongens lättaste uppgift på pappret och ska vi vara ärliga så är de ett bättre lag. Men de får det inte att fungera hela vägen och där för försvaret ta på sig det mesta.
Leicester snittar MER än 3 insläppta mål per match och hemma mot nykomlingen måste man såklart satsa framför för att ta säsongens första seger !
Vardy eller Daka på topp? Det återstår att se när elvorna kommer, men spelar Daka från start tycker jag det är ett dunderodds på 4.0x att han tar 2st avslut på mål i den rollen han har.
Han är väldigt snabb och kommer till kvicka avslut. Detta borde vara perfekt tillfälle för honom att leverera och visa upp sig igen.
Nottingham har släppt in hela 17 mål på 7 matcher och snittar 3 insläppte på bortaplan. Visst finns det ett svagt försvar ikväll och uppgiften är passande för Leicesters offensiva Zambian.

För och Nackdelar:
✅ Daka har fått starta 2 matcher irad och gjort 2 skott på mål i båda matcherna på bortaplan.
✅ Leicester har på papprets säsongens lättaste uppgift ikväll och måste börja prestera.
✅ Daka öste in mål innan han kom till Leicester så det är en pålitlig målskytt.
❌ Gör han en svag match kommer han bytas ut mot Vardy i andra halvlek.

Spel: Daka Patson ö1.5 skott på mål
Odds: 4.0x
Insats: 4/10 U
Spelstopp: Måndag 21.00
Liga: Premier League
Bonus: 1250kr
Bolag: Bet365

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen på 1250kr.

Klicka här för att se de andra bonusarna.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till