Lördagens speltips kommer från Premier League och det är botten mot toppen som möts här i tidiga matchen.
Leicester hittar vi på en 17e plats med bara 2p från att vara sist i hela ligan. Man står på raden 3-2-7 och har varit inblandade rena rama målfesterna och har ett snitt på hela 3.8 mål per match ! Det är siffror som endast dagens motståndare klår där Man City har ett målsnitt på galna 4.3 mål i sina matcher.
Men här tänker jag inte spela på målmarknaden, Haaland saknas i Man City efter en smäll och då finns det en vass argentinare som kanske får chansen från start.
Julian Alvarez. Kanske inte det mest färgstarka namnet och alla kanske inte känner igen honom för att han kom från River Plate.
Men det är en bra avslutare som kommer till snabba skott, han har endast fått korta inhopp i Premier League denna säsong men får oftast spela 90 min när det är CL.
En enda match denna säsong har han fått spela 90 min i PL, det var mot Nottingham och i den matchen gjorde han 2 mål, 3 skott på mål, 1 utanför och 1 som blev blockerat. (detta trots att Haaland spela också)
Och nu när Haaland saknas så kommer Alvarez få ännu mera ansvar i avsluten av detta Man City som kryllar av mittfältare.
Lämplig uppgift på pappret med när man möter ett Leicester som vässat försvaret och hållit nollan i 4/5 senaste matcherna.
Min förhoppning är att Man City inte kommer leka hem denna seger och därför blir det en evig lång press där Alvarez kommer till avslut, minst 2 ggr !

För och Nackdelar:
✅ Man City skapar alltid massor av målchanser och avslut på mål.
✅ Haaland är utanför elvan pga en mindre skada vilket ger Alvarez mer ansvar på topp.
✅ Alvarez har endast spelat 90 min en gång i PL och levererade 2 mål direkt.
✅ Leicester släpper alltid till många målchanser.
✅ Får Alvarez en till sällsynt chans från start i ligan måste han ta den.
❌ Alvarez är endast 170cm lång och vinner inga inläggsdueller i luften.

Spel: J.Alvarez ö1.5 skott på mål
Odds: 1.80x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Lördag 13.30
Liga: Premier League
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att hämta bonusen och rygga spelet.

Klicka här för att komma till övriga bonusar med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till