Söndagens speltips kommer åter igen från Premier League och denna gång är det klassiska Leeds som ska göra upp med Manchester United IGEN.
Detta är andra matchen irad de möts och det var bara 4st dagar sedan de spelade 2-2 på Old Trafford i ligaspelet.
Självklart anser jag Man United vara ett bättre lag och ska vara favoriter, men oddset lockar inte på bortaplan när Leeds spelat upp sig sista månaderna.
Rodrigo är fortsatt skadad för Leeds vilket såklart är ett avbräck och Bamford har inte hittat formen på hela säsongen. Trots det hittar Leeds målen men de släpper till alldeles för många mål och det är anledningen till att de krigar för sin överlevnad i botten.
Just nu ligger Leeds på en 17e plats med bara 1p ner till Everton, så detta blir en jätteviktig match för att hämta poäng i. Självklart ingen lätt uppgift men självförtroendet måste finnas där då man tog en 2-0 ledning sist på OT och höll den ledningen tills det bara var 30 min kvar att spela. Där fick United luft under vingarna och gjorde 2st mål så det blev slutresultatet och slapp förnedringen.
Nu är det hemmaplan och jag tror Leeds kommer våga gå på ännu mera vilket ger mer ytor till båda lagen i omställningarna.
Man United radar nästan upp segrar och är bevisligen väldigt svårslagna just nu. De kommer till start med en formrad som vittnar om en enda förlust på sista 15 tävlingsmatcherna och det var borta mot tabell 1an Arsenal.
Klassiskt möte med en del känslor i, här tror jag på bra drag !

För och Nackdelar:
✅ Lagen möttes för fyra dagar sedan och spelade 2-2 på Old Trafford i ligan.
✅ Man United har grym form och bara förlorat 1/15 senaste tävlingsmatcherna.
✅ Casemiro är fortsatt avstängd för United, och då brukar det svaja lite mera på mittfältet och i försvarsjobbet.
✅ Ericsen fortsatt skadad för United och idag ser även den givna backen Wan-Bissaka ut att missa matchen igen pga sjukdom.
✅ Leeds snittar 1.5 mål framåt på hemmaplan och United har släppt in 2 mål i snitt på bortaplan denna säsong.
❌ Har United gjort den defensiva läxan efter Leeds rivstart sist ? Möjligheten finns att de vill dra ner tempot i första halvlek innan de lyfter laget och tempot i andra.

Spel: BLGM+ö2.5
Odds: 2.0x
Insats: 5/10 U
Spelstopp: Söndag 15.00
Liga: Premier League
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Klicka här för att komma till övriga spelbolag med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till