Ett rivalmöte minst sagt där ena laget har kniven mot strupen! Häng med på tankarna i mötet mellan Kroatien-Serbien. Mina tankar betalar 1.75 och jag spelar 4 units.

Kroatien

Kroatien rejält försvagade i premiären mot Frankrike med bortfall på 2 av lagets största stjärnor, Duvnjak och Cindric. Kroatien stod upp riktigt riktigt bra i matchen mot starka Frankrike men fick till slut se sig besegrade med 27-22. Vad som gjorde att skillnaden mellan lagen blev 5 mål till slut var att Kroatien tog slut fysiskt efter 50 minuter och utvisningarna kom då en efter en. Fram tills dess så var det hjärta och passion utanför tröjorna för kroaterna och det kommer man långt med! Tyvärr för kroaterna så har det tillkommit 2 fall av covid i truppen efter matchen mot Frankrike och Mihic och Susjna utanför truppen. Det är dock inga dåliga ersättare som plockas in. Både Musa och Ravnic är kvalitativa spelare! Dessa 2 får grönt för spel om de visar negativt testsvar idag på matchdagen! Oavsett deras närvaro eller ej så hade jag lagt dagens spela. I kroatisk media skriver man också att Luka Cindric är spelklar men ännu är inget bekräftat av förbundet, skulle han vara klar så förstärks truppen ordentligt.

Serbien

Serbien gör en riktigt bra match mot Ukraina och vann med 31-23. Vi ska dock inte dra för stora växlar för det då upplagan av Ukraina i det här mästerskapet inte är något att hurra över. Men visst, en snabb handboll och ett tight försvar visade de upp och det är precis det de behöver visa idag också men idag ser jag motståndet för starkt för att de ska kunna lösa ut det. Detta kommer att bli en match där det fysiska kommer att avgöra och där håller jag kroaterna starkare.

Head 2 Head

Fördel Kroatien inbördes

Speltips

Kroaterna är på pappret ett starkare lag än Serbien och i detta rivalmöte med kniven mot strupen så ska kvalitet, passion och hjärta göra att de bör vinna. Kroatien -0.5 spelas med 4 units till 1.75 hos Betsson.

✅ På pappret är Kroatien ett starkare lag än Serbien.

✅ Om nu Cindric tillkommer så förstärks laget med en lirare av världsklass

✅ Kniven mot strupen för Kroaterna vilket jag ser som en fördel då de levererar som bäst när de måste, då kommer en fightingspirit fram som många lag önskar att de hade.

✅ Enorm fördel Head 2 Head för kroaterna.

❌ Återstå att se hur kroaterna har återhämtat sig efter att ha tömt sig helt fysiskt i matchen mot Frankrike.

Speltips: Kroatien -0.5

Odds: 1.75

Insats: 4 units

Liga: Handbolls EM

Avkast: 15/1 klockan 20:30

Högst odds: Betsson

Bonus: 100:-

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till