Då är premiärdagen här och mitt fokus ligger på mötet mellan Kroatien-Frankrike där ett av laget klev på bussen mot Szeged med riktigt tunga bortfall! Jag spelar 2 spel i matchen hos Bet365 och 3 units spelas på respektive lina. Häng med på tankarna!

Kroatien

Kroatien har skämt bort oss med en härlig handboll under många år och framförallt är det en nation där passion och en kämpaglöd deluxe är talande. Truppen i sig håller hög kvalitet och vi har flertalet spelare ute i de stora ligorna i Europa. Inför den här fighten så saknas dock både hjärta och lunga i laget då lagets två absolut största stjärnor missar matchen pga covid. Luka Cindric (Barcelona) samt Domagoj Duvnjak (Kiel) åkte inte med truppen. Duvnjak är frisk från viruset men har fått problem med ryggen som en konsekvens av covid och kommer eventuellt att komma till mästerskapet för Kroatiens andra match medans Cindrics status är mer oklar. Med dessa 2 bortfall så är truppen rejält försvagad och man tappar ordentligt både i offensiven och defensiven. I gruppen så är Kroatien och Frankrike lagen som bör ta sig vidare då varken Serbien eller Ukraina är i närheten av samma kvalitet. Gruppfinal i premiären alltså!

Frankrike

Frankrike håller jag högt i detta mästerskap och trots att det varit coronakaos även här så är det positiva saker som sker för fransmännen nu. Valentin Porte som var smittad riskerade att missa matchen men är nu friskförklarad och spelar. Karabatic som också varit smittad är tillbaka. Frankrike har en riktigt stark trupp med redan nämnda 2 samt Dika Mem (Barcelona), Mahe (Vezprem), Descat (Montpeiller), Fabregas (Barcelona), Tournat (Kielce), Richardson (Barcelona) är alla världsklasslirare! Frankrike spelar en handboll med högt tempo där Mahe är sylvass i kontringsspelet, Dika Mem med ett ruggigt skott från 8-9 meter samt Karabatic och Fabregas som ordentliga fysmonster på linjen. I mål är Gerard förstavalet och han är en ordentligt vass keeper som till vardags huserar i PSG.

Head 2 Head

Speltips

2 spel som sagt. Det ena blir Frankrike ö 30.5 mål och det andra blir Frankrike -4.5 mål. Jag går med andra ord emot statistiken Head 2 Head. 3 units på respektive spel.

✅ Bortfallen av Duvnjak och Cindric var det värsta som kunde hända för Kroatien.

✅ Frankrike i skrivande stund med ett komplett lag fullt av världsstjärnor.

✅ Kroatien kommer med största sannolikhet att kunna stå emot i början av matchen men över 60 minuter så bör Frankrike mala ner dem.

✅ De offensiva alternativen i Frankrike är många och riktigt riktigt bra.

✅ Gerard i Frankrikes mål är en av världens bästa keepers.

❌ Kroatien kommer spela långsamt för att störa flytet i Frankrikes anfallsspel vilket såklart kan störa framförallt mållinan.

Speltips 1: Frankrike ö 30.5 mål

Speltips 2: Frankrike -4.5

Odds: 1.80 respektive 1.78

Liga: Handbolls EM

Avkast: 13/1 klockan 20:30

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Högst odds: Bet365

Hämta bonusen här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till