Match 3 och 1-1 i matcher och här är det specifikt en anledning till att 8 units åker in hos Betsson till oddset 1.90. Läs vidare så förstår du varför!

Matchserien

Vi har alltså 1-1 i matcher och inte alls en typisk finalserie med tight och avvaktande spel! Här har vi full fart framåt och Sävehof vann första matchen på bortaplan med hela 34-29! Match 2 blev inte mindre händelserik där lagen bytte ledning med varandra gång på gång! Matchen slutade 33-33 i Partille Arena där Kristianstad drog längsta strået i förlängningen och vann matchen med 45-44. Sävehof slarvade bort matchen och en smäll på viktiga Skipagötu gjorde att han fick vila i slutet av matchen. Men som ni förstår, det är otroligt sevärda matcher men en händelse som kommer spegla resten av matchserien inträffade. Simon Möller i Sävehofs mål har brutit ett ben i foten och missar resten av säsongen och det är et avbräck DELUXE! Möller hade smått galna 45 i räddningsprocent i match 1 och mer eller mindre bar laget till segern.

Visst kommer även detta förmodligen bli en tight drabbning men att Sävinger uppbackad av Norén som tillhör Sävehofs junior och reservlag ska hålla undan spelare som Olsson, Selin, Frend-Öfors mfl ser jag som osannolikt. Trots en otroligt fin offensiv i Sävehof så blir det defensiva ordentligt försvagat med Möllers skada.

Speltips

Jag ser att Kristianstad vinner det här. Utan Möller så hade det med stor sannolikhet varit 2-0 i matcher till Kristianstad nu och även om Sävehof säkert hänger med från start pga sin fina offensiv så ska de inte stå pall i 60 min. Kristianstad -1.5 betalar i skrivande stund 1.90 hos Betsson och 8 units spelas.

Speltips: Kristianstad -1.5

Odds: 1.90

Insats: 8 units

Liga: Handbollsligan

Avkast: 25/5 klockan 19:10

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till