Söndagens speltips kommer från EM-Kvalet och det är sista omgången från grupp A som ska spelas. Kosovo tar emot England, två lag som inte har något att direkt spela för och jag tror detta kan bli en öppen och avslappnad tillställning vilket gynnar målproduktionen då försvaren inte har någon press på sig. Sist lagen möttes blev det en helt galen målfest, England vann med 5-3 och nu är det Kosovos tur att stå som värd. England är utan tvekan det bästa laget men när de gasar på för fullt kan det vara svårt att hålla tätt bakåt och Kosovo blir sällan mållösa hemma. Därför blir spelet BLGM till höga 1.86 på ComeOn. 3 Units skickas in direkt.

Kosovo:

3a i gruppen och 4 poäng upp till Tjeckien. Detta äventyr är slut men all heder till Kosovo som spelat väldigt bra med de förutsättningar de haft. Man har stått upp mot alla lag och “största” förlusten var just 5-3 borta mot England.
Nu har man alltså inget att spela för utom sin heder, men på hemmaplan är man normalt väldigt starka och hemmapubliken får alltid se mål.
Kollar vi på de 10 sista matcherna så har Kosovo raden 8-2-0 på hemmaplan och har gjort minst 1 mål i alla dessa 10 matcher, och gjort totalt 20 mål framåt. Och kommer England gasa på sådär offensivt som de gjort sista tiden så kommer det bli fina omställningsmöjligheter för Kosovo att spräcka nollan igen.

England:

Laget toppar tabellen med raden 6-0-1 och målskillnad 33-6. Man har varit helt outstanding i gruppspelet och ända plumpen var borta mot Tjeckien där man förlorade med 2-1.
England är redan klara för att gå vidare och toppar tabellen med 3 poäng, självklart är det lite prestige att vinna gruppen och då behövs endast en poäng och den kommer England ta.
England har vunnit med extremt stora siffror på slutet som man kanske inte ska förblindas av. 6-0 mot Bulgarien och sist 7-0 mot Montenegro. Men Montenegro hade inget att spela för och det var jubileumsmatch för England på hemmaplan, det var ganska väntat att det skulle dra iväg målmässigt.
Nu blir det lite mera av en vänskapsmatch och då är defensiven inte lika viktig utan backarna kommer säkert följa med upp i några anfall vilket kan ge ytor för Kosovo.

Lagens 5 senaste matcher:

För och Nackdelar:

✅ Avslappnad tillställning likt en vänskapsmatch, här prioriteras inte defensiven.
✅ Kosovo har gjort minst 1 mål framåt i 11 raka hemmamatcher.
✅ England spelar en galet offensiv fotboll just nu och har gjort hela 23 mål framåt sista 5 matcherna.
✅ Förra matchen i England slutade 5-3 så Kosovo har bevisat att de kan göra mål på England.
❌ England är ett par klasser bättre när de får ut 100 % och kan mkt väl hålla nollan.

Speltips: BLGM
Odds: 1.86
Spelbolag: ComeOn
Spelstopp: 18.00
Liga: EM-Kvalet
Insats: 3/10 Units

Klicka här för att ta bonusen på ComeOn

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till