Lördagens spel hämtas från Polen där mäktiga Kielce tar sig an Gwardia Opole. Jag spelar 3 linor och i skrivande stund krävs ett konto hos ComeOn som erbjuder fler utbud på linorna än övriga bolag. En lina hämtas från Betsson. Löser Kielce jobbet på alla linorna så blir det en trevlig lördag. Häng med på tankarna!

Kielce

Polska ligan handlar om 1 lag, Kielce. Inga andra lag i ligan kan hota Kielce över en hel säsong. Än så länge full pott efter 3 spelade omgångar med en målskillnad på 102-71. Att de skulle tappa poäng i den här fighten vore inget annat än en jätteskräll och jag kan inte se att det skulle ske. Laget består av riktigt stora stjärnor på den europeiska handbollsscenen, Nicolas Tournat, Dushbajev x2, Igor Karacic, Branko Vujovic och Artzem Karalek för att nämna några. I mål har vi Andreas Wollf som håller världsklass! Kielce matchas såklart även i Champions League där man nu leder gruppen och har lag som Flensburg och PSG bakom sig. Fem senaste matcher följer.

Gwardia Opole

Gwardia är ett mittenlag även i år. En svag trupp och precis som flera andra lag i ligan så är fysiken det man förlitar sig på. När tempot i matcher blir för högt så hinner de inte med. Än så länge har man 2 segrar och 1 förlust. Gwardia kommer från en obehaglig upplevelse från förra omgången då de blir överkörda med 35-25 på hemmaplan av Azoty-Pulawi. Gwardia läcker i försvaret och på 3 matcher i år så är snittet på 31.66 insläppta mål/match. Ställer man upp med Adam Malcher i målet igen så har man erfarenhet i målet men en kille som fysiskt kanske borde ägna sig åt brottning istället. Fem senaste matcher följer.

Head 2 Head

Stor fördel för Kielce på hemmaplan

Speltips

Jag väljer som jag skrev 3 linor i den här fighten. Kielce ö 35.5 till oddset 1.80 får 3 units hos ComeOn, ö 36,5 till oddset 2.00 får 2 units hos Betsson och ö 37.5 till oddset 2.75 får 1 unit hos ComeOn. Argument följer.

✅ Världsstjärnor mot mediokra handbollsspelare.

✅ Lägsta linan har passerats i 5 raka möten när Kielce har välkomnat Gwardia.

✅ Mellanlinan har passerats i 5 raka möten när Kielce har välkomnat Gwardia.

✅ Högsta linan har passerats i 4 av 5 senaste mötena med Kielce som hemmalag.

❌ Går det för enkelt för Kielce kan de dra ner på tempot.

Speltips: Kielce ö 35.5, ö 36.5 och ö 37.5 mål.

Odds: 1.80, 2 och 2.75.

Insats: 3,2,1.

Spelbolag: ComeOn och Betsson.

Liga: Polska Superliga.

Avkast: 17/10 klockan 14:45.

Hämta ComeOns bonus här
Hämta Betssons bonus här
Hämta ComeOns bonus här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till