De 2 förlorarna från gårdagens semifinaler gör upp om bronset. Häng med på tankarna där 3 linor spelas i mötet Kiel-Vezprem.

Kiel

Som väntat hade Kiel tufft mot Barca i semifinalen, man hängde med bra ett tag i matchen men klasskillnaden tog ut sin rätt till slut och Barca vann fighten med med 34-30. Kiel kom inte till sin rätt och det var inte särskilt konstigt med både Pekkeler och Sagosen borta pga skada. Ekberg som normalt sätt är säkerheten själv på kanten och från 7 m gjorde säsongen sämsta insats enligt honom själv och när det sker ja så då hotar inte Kiel Barcelona över 60 min. Bäst i Kiel var Wiencek som var grymt taggad och slutade på 7 mål. Landin i mål hade också han en tuff dag.

Vezprem

Vezprem förlorade mot Kielce med 37-35 och hade vad jag anser en bra kontroll i matchen fram tills då Blagotinzek får syna det röda kortet. Där klev Vezprem in i någon form av dvala som reaktion och gav övertaget till Kielce. Hade det inte varit för att Corrales i målet hade storspelat så hade siffrorna varit större till Kielces fördel. Vezprem åker ut i semi IGEN och det verkar ligga en förbannelse över laget i semifinalen i CL.

Matchen

En bronsmatch som är svår att tända om till då man har en besvikelse kvar från gårdagens förlust. Jag ser en öppen match framför mig där lagen byter mål med varandra mest hela tiden. Denna tendens ser vi allt som oftast i match om brons både i klubb och landslag. Försvaret står inte lika starkt och förmodligen går båda lagen runt på mycket folk i säsongens sista fight.

Speltips

Jag väljer att gå på 3 linor hos Unibet. Över 30.5 mål 1:a halvlek till oddset 1.81 med 3 units, över 62.5 mål i matchen till oddset 1.68 med 3 units och över 63.5 mål till oddset 1.87 med 2 units.

✅ Det bör bli en öppen matchbild.

✅ Försvaren står inte lika starkt i den här typen av fight.

✅ 64 mål i Kiels match igår.

✅ 72 mål i Vezprems match igår.

✅ Kiel och Vezprem möttes senast i augusti, matchen slutade 35-34.

❌ Riktigt vassa keepers i båda lagen.

Speltips: Över 30.5 mål 1:a halvlek, ö 62.5 mål och ö 63.5 mål

Odds: 1.81, 1.68 & 1.87

Insats: 3,3,2

Liga: CL

Avkast: 20/6 klockan 15:15

Högst odds: Unibet

Bonus: 100:-

Rygga spelen här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till