Kvartsfinal i Champions League och ett riktigt tungviktsmöte! Mina tankar betalar 1.90 hos Unibet och 3 units spelas.

Kiel

Kiel toppar Bundesliga och är enligt mig favorit i detta dubbelmöte och kommer ta sig till Final Four igen. En stark trupp med Sagosen, Johansson, Ekberg, Zarabec, Duvnjak mfl. Kiel är ett lag som springer på allt och är mycket starka i omställningarna. Starka även på 6 m med Wiencek som är otroligt tuff att möta på linjen. Formen är bra och man tog sig till kvarten genom att besegra Dinamo Bucharest där det mer eller mindre var avgjort redan efter första mötet när Kiel vann med 13 bollar. Fem senaste matcher följer.

PSG

PSG toppar precis som Kiel tabellen index inhemska ligan och är ett starkt lag! Truppen med Kristopans, Mathe, Syprzak, Karabatic, Steins mfl är otroliga handbollspelare och visst kommer de utmana ordentligt i denna kvartsfinalserie. PSG är i kvartsfinal pga att de vann sin grupp vilket innebär att de inte behövde spela åttondelsfinal. PSG spelar en snabb handboll, inte lika starka i omställningarna som Kiel men de är riktigt starka från 6 m där bollar ofta hamnar hos Syprzak som är en fantastisk avslutare och stark som få! Fem senaste matcher följer.

Speltips

Som jag skrev så ser jag Kiel som favorit i detta möte och hemmaplan med galet stöd gör att jag spelar Kiel -1.5 till oddset 1.90. Det kommer vara en match som svänger fram och tillbaka men där jag ser Kiel som vinnare av matchen till slut.

✅ Hemmaplansfördel Kiel

✅ Kiel har byggt upp ett riktigt starkt lag efter ombyggnaden av truppen.

✅ Nikola Karabatic är fortfarande skadad för PSG.

✅ Head 2 Head har vi fördel Kiel med 3 segrar och 1 oavgjord senaste 5 mötena.

❌ Detta kommer bli en tuff match där det smäller och den målvakt som får bäst träff kommer att avgöra matchen. Jag hoppas och tror på Landin.

Speltips: Kiel -1.5

Odds: 1.90

Insats: 3 units

Liga: Champions League

Avkast: 10/5 klockan 20:45

Högst odds: Unibet

Bonus: 100:- gratisspel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till