Här investeras 5 units på en lina till oddset 1.75 hos Bet365 i mötet mellan Kiel-Coburg i Bundesliga. En lina som med största sannolikhet kommer att stiga! Häng med på tankarna!

Kiel

Kiel är makalöst bra i år och värvningen av Sander Sagosen kan vara det som gör att de sakta men säkert rycker ifrån den största konkurrenten Flensburg när säsongen summeras. 7 spelade matcher i ligan och vi kan räkna in 6 segrar och 1 förlust. Förlusten kom efter en genomklappning borta mot Wetzlar och är ingen ko på isen eftersom man snabbt hittade tillbaka till det vinnande spåret igen! Kiel förlorade i veckan i CL. Barcelona var på besök och trots en bra insats blev Barca för starka. Det bör Coburg få betala för i det här mötet! Ekberg, Sagosen, Reinkind, Pekeler, Wiencek och Duvnjak kommer få keepern i Coburg att jobba under här mötet. 5 senaste matcher följer.

Coburg

Stackars Coburg. Att ta klivet upp från Bundesliga 2 har mer eller mindre blivit en chock för klubben. 0 poäng på 7 spelade matcher och 0 poäng kommer det stå i kolumnen även efter den här helgen. Coburg såg ut som ett pojklag i senaste matchen mot Wetzlar som gjorde processen kort med dem i en match som slutade 31-22. De siffrorna kunde varit bra mycket högre. Coburg ställs nu för den tuffaste utmaningen den här säsongen. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Hade inte Kiel haft matchen mot Barcelona i benen så hade jag gått in hårdare här. Spelet blir 5 units på Kiel över 33.5 mål och Bet365 är bolaget som än så länge erbjuder den här linan. Övriga bolag ligger högre. Argument följer.

✅ Kiel är världsklass på alla positioner på plan.

✅ Coburgs snitt på 29.85 insläppta mål/match oroar inte då lagen de mött än så länge inte har varit av Kiels kvalitet.

✅ Kiel snittar 32.71 gjorda mål/match och idag är motståndet riktigt dåligt.

✅ Kiel snittar 35 gjorda mål/hemmamatch.

❌ Hur mycket sitter matchen mot Barcelona i benen?

Speltips: Kiel över 33.5 mål

Odds: 1.75

Insats: 5 units

Spelbolag: Bet365

Liga: Bundesliga

Avkast: 21/11 klockan 20:30

Hämta upp till 1250:- i spelkrediter här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till