Kiel-Barcelona och semifinal i Champions League! 2 tunga avbräck gör att 7 units åker in hos Betsson. Häng med på tankarna!

Kiel

Kiel har haft en säsong där de har blandat och gett. Kiel slutar 2:a i Bundesliga där Magdeburg drog det längsta strået och Kiels ojämnhet över säsongen gjorde att de inte kom närmare än 6 poäng till slut. Även i CL har det hackat och trots att man blev 2:a i gruppen så har det funnits mer att önska, uddamålssegrar mot Elverum och Zagreb är inget som skrämmer. Även i kvartsfinalspelet mot PSG var det ordentligt med drama och Kiel tar sig vidare till Final Four med 1 målsmarginal efter 30-30 borta och 33-32 hemma. Kiel har en riktigt vass trupp med Ekberg, Duvnjak, Zarabec, Wiencek och fantastiska Landin i mål. 2 spelare som kommer att saknas enormt här är Pekkeler och Sander Sagosen som missar slutspelet pga skador. Fem senaste matcher följer.

Barcelona

Barcelona, mäktiga Barcelona! Joggar som vanligt hem ligan och i CL blev man 2:a i gruppen då man slutade på samma poäng som Kielce. Det var något ovisst kring Barca då en hel del stora förändringar i truppen och tränarstaben inför säsongen och visst såg det något knackigt ut i början av säsongen innan saker och ting började falla på plats, vad hände sen? Allt föll på plats och Barcelona är det Barcelona vi har blivit bortskämda med de senaste åren! Barca bjuder på en galet stark offensiv med Blaz Janc, Richardson, Makuc, Cindric, Zein och Dika Mem. I mål har Barca Vargas som är en av världens bästa keepers. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Jag håller Barca som det starkare laget här när båda lagen har full trupp. Att Kiel nu saknar både Sagosen och Pekkeler gör att mina polletter åker in på Barca -1.5 till oddset 1.72. 7 units spelas hos Betsson.

✅ Kiel kliver in i slutspelet med en säsong där saker och ting inte varit 100% varken offensivt eller defensivt.

✅ Barcelona med en knackig start på säsongen har växt och blivit det Barca vi blivit bortskämda med.

✅ Stort avbräck för Kiel med skada på Sander Sagosen som är en av världens bästa spelare.

✅ Pekkeler i Kiel missar matchen och det påverkar Kiels omställningar.

✅ Barca har revansch att kräva efter förlusten i final four 2020.

❌ Stänger Landin butiken i Kiels mål så blir det en tight fight.

Speltips: Barcelona -1.5

Odds: 1.72

Insats: 7 units

Liga: Champions League

Avkast: 17/6 klockan 18:00

Högst odds: Betsson

Bonus: 100:-

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till