Endast 3 matcher kvar av NFL Säsongen och slutspelet började inte helt som jag hoppats. Stolpe ut och dom ledande stjärnorna svek oss gång efter annan. Jag stod över senaste omgången för att hitta självförtroendet igen och det gjorde jag. Spelen analyserades lika grundligt som vanligt och denna gång hade jag vinden i ryggen. Nu hoppas jag att vinden fortsätter blåsa i rätt riktning när vi tar oss an AFC Finalen mellan Chiefs – Titans. Jag tror mig ha hittat ett superodds till 1.90, Häng med på slutspurten!

Kansas City Chiefs

Chiefs satte sig i ett väldigt tufft läge när man inledde matchen mot Texans med att ligga under med 21-0 efter första kvarten. Men en historisk vändning tog Chiefs till segern med slutresultat 51 – 31. Chiefs visade än en gång att deras Offense är deras starka sida medans Defense inte alls lever upp till hypen. Tight End Trevice Kelce hade en fantastisk kväll med 3 Touchdowns, 10 mottagningar och över 130 receiving yards. I övrigt var det inte jätteutspritt i mottagningar bland receivers. De andra kommer inte ens över 2 catches.. Försvaret övertygade inte alls på mig och har inte gjort på hela säsongen. Nog är man bra nog för att vara i slutspel men ska man ta sig hela vägen måste man steppa upp. Man släppte till knappt 100yds på marken mot Texans, Texans som har åldermän som rbs. Nu möter man Derrick “King” Henry. Henry har växt ut till en stridsvagn. Ska Chiefs vinna den här MÅSTE man stoppa Henry annars är det nog ännu en skräll och Titans är i Super Bowl.

Tennessee Titans

Jag har länge hyllat Titans offense och sett dom växa till en seriös Super Bowl utmanare. Nu har man lyckats pricka en fantastisk form på både qb Ryan Tannahill och runningback Derrick Henry. Senaste matchen sprang Henry 195 yds på 30 försök och innan dess sprang han 182 yds på 34 försök. Kom ihåg att detta är mot Ravens och Patriots, 2 av ligans bästa försvar den här säsongen. Henry har prickat en lavahet formtopp och ska Titans avancera till Super Bowl är han nyckeln. Något som hjälper Henry på vägen är ju givetvis också Tannahills form, Han har med små medel lyckats få till ett enormt fint passanfall och framför allt får han fram dom få pass som han ska.

Speltips

Det finns många spännande odds på den här matchen men jag kommer ständigt tillbaka till den där Henry. Även om jag tycker att Titans lyckats överprestera i 2 matcher i rad så kan jag inte förneka hur otroligt välcoachade dom är. Jag tror på en seriös möjlighet till ännu en skräll och det sker via Derrick Henry. Så att Derrick Henry får Över 22.5 rush attempts @1.90 Känns överdrivet givmilt. Får Henry 30 – 34 chanser mot självaste Ravens och Patriots kommer han lösa minst 23 här! Jag kastar in 7 Units på den här och gör det hos Unibet.

✅ Derrick Henry är ett muskelmonster utan dess like i NFL, Tröttnar aldrig och har enorm formtopp.

✅ Titans kör ett tungt springspel och har så gjort genom hela säsongen.

✅ Henry är nyckel till Titans framgång, att mata honom är ett framgångsrecept man inte kan frångå.

❌ Att Chiefs får en alldeles för bra start och tvingar Titans att passa.

Speltips: Derrick Henry över 22.5 rush attempts

Odds: 1.90

Insats: 7 Units

Spelbolag: Unibet

Liga: NFL

Avkast: 18/1 21.05

Betta hos Unibet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till