1/2 satt igår där dubbeln till 2.2.5 hittade hem med enkelhet. Även 2 / 2 Livespel satt fint. San Francicso gjorde 4 Touchdowns men Coleman lyckades ändå på något sätt missa sina chanser. Vi tar nya tag på tisdagskvällen när vi åker ner till Mexico där det är möte mellan Los Angeles Chargers och Kansas City Chiefs.

Kansas City Chiefs

6-4 Cheifs fick senast äntligen tillbaka sin QB (En av ligans bästa och mest sevärda) Patrick Mahomes. Man förlorade för visso mot ett imponerande Tennessee Titans med 32-35 men Mahomes hade en riktigt fin match med 36/50 Passcomplete, 446 yds i luften och 3 Touchdownpassningar. Det är framför allt lugnande för alla Chiefs fans att se att Mahomes inte tappat tempot trotts skadan. QBn har faktiskt imponerande nog kastat Över 320yds i 5/8 matcher varav en av dom övriga så blev han skadad. Så man kan absolut säga att Chiefs passningsspel fungerar suveränt. En stor svaghet hos Chiefs är dock deras springförsvar, Dom är ett av ligans sämsta och nu möter man Melvin Gordon som kan göra kanonmatcher. Ett offensivt vapen vi ska syna extra mycket hos Chiefs här är Tyreek Hill. Hill missade en del matcher inledningsvis men på dom 5 senaste som han varit tillbaka har han snittat Över 100yds/Game och gjort 5 Touchdowns på 5 matcher! Otroligt imponerande av The Cheeta!

Los Angeles Chargers

4-6 Chargers har blandat och gett väldigt mycket i år men nu verkar man ha hittat lite mer stabilitet och vunnit 2/3 senaste matcherna. Man förlorade dock en jämn match senast mot Oakland Raiders 24-26. En stor anledning till den uppåtgående formen kan nog förklaras till att Melvin Gordon slutat tjura och kommit tillbaka till laget. Gordon kan vara en av dom bättre Runningbacksen i ligan när han är på humör och man möter nu ett av ligans svagaste springförsvar, Nu verkar det också som att han blivit varm i kläderna igen med 4 Touchdowns på 3 matcher. QB Philip Rivers hade riktigt svårt i början av säsongen och kunde inte alls få någon arbetsro med sina receivers (Ett av ligans sämsta pass% lag) men nu har dom fått lite andrum med Gordons återkomst,. Något annat som funkat bättre än Chargers offense är Chargers defense med Ingram och Joey Bosa i spetsen. Ingram gjorde 2 sack senast och Bosa aspirerar till DPoY. Dom två kommer vara en stor nyckel om Chargers ska lyckas knipa en seger mot Chiefs.

Speltips

Om Chargers ska ha en chans mot Chiefs måste Gordon och deras springspel fungera utan problem. Det är nämligen så att Chiefs samtliga 4 förluster kan bakas samman i att samtliga lagens RBs har gjort strålande matcher. Jag väljer att tro på Gordon och att Chiefs springförsvar fortsätter att underprestera. Melvin Gordon gör Touchdown @ 1.75 är högintressant och jag investerar 4 Units.

Jag kommer även lägga ett spel baserat på att Chargers lyckas föra matchen. Chiefs gör mycket poäng och Touchdowns och får man jaga tidigt så kommer man passa ännu mer än man brukar och då kommer man sikta på Tyreek Hill. Hill är som jag tidigare skrivit stekhet och snittar 1 TD/Game och nu möter man Chargers som är ett av ligans sämsta passförsvar! Det kommer passa fint för den rörlige Mahomes som ofta lyckas hitta fram till Hill. Tyreek Hill Gör Touchdown @ 1.80 är minst lika intressant som Gordonspelet, 4 Units investeras även här!

✅ Gordon kan vara en av dom bästa när han får flytet med sig och nu möter man ligans sämsta springförsvar.

✅ Tyreek Hill är en av ligans snabbaste receivers och även en av dom hetaste med 5 Tds/5matcher och möter nu ett av ligans sämsta Passförsvar.

✅ Chargers har tvingats springa mycket pga sitt dåliga passningsspel men det gör ju ingenting här!

✅ Chiefs har ett av ligans bästa passningsgeni i Mahomes och kan Chargers ta ledningen kommer det komma ännu mer passningar – Hill Stand Ready!

❌ Att Chiefs tar ledningen och springer mer än att passa kommer göra att matchbilden blir tvärt emot det vi vill då Chargers kommer behöva passa mer.

Speltips: Melvin Gordon TD / Tyreek Hill TD

Odds: 1.75 / 1.80

Insats: 4 Units / 4 Units

Spelbolag: LeoVegas.com

Liga: NFL

Avkast: 20/11 02.15

Klicka här för att registrera er på LeoVegas
Klicka här för att registrera er på LeoVegas

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till