Vi tar oss an premiärmatchen mellan regerande Super Bowl mästarna Kansas City Chiefs som tar emot Houston Texans. Chiefs ser även i år riktigt starka ut och är bland förhandsfavoriterna till Super Bowl. Houston Texans har gjort sig av med stjärnan DeAndre Hopkins men gjort en del spännande värvningar. Vi har nu ett rätt bekvämt spelarodds på 1.58 och här under kommer min analys!

Kansas City Chiefs

Oj, Vilken Super Bowl det blev. Man låg länge under men i 3e quartern vänder man på skutan och slår ett håglöst San Francisco 49ers. Där med blev man mästare och bröt en 50 år lång mästerskapstorka. Kommer man lida av någon baksmälla i år då? Nja jag tror faktiskt inte det. Att man ska vinna en till Super Bowl är inte lätt men jag tror helt klart att man går 11-5 eller bättre under säsongen. Man har behållt mycket, Förlängt kontrakten med viktiga spelare och tappat få viktiga kuggar.

Houston Texans

Man åkte ut i den första rundan av slutspel mot just Kansas City Chiefs, Det var en mycket sevärd match som slutade 51 – 31 i favör Chiefs. Man föll med flaggan i topp med andra ord. Nu har man sett till att knyta till sig quarterback Desean Watson i 4 år (160 mill $) men man skeppade samtidigt iväg en av ligans i särklass bästa wide receivers i DeAndre Hopkins. Detta var det många som var chockade för då man endast fick ett andra pick i draften och ett par mediokra spelare i utbyte. Man har tagit in Brandin Cooks som hans ersättare, nu är frågan om han är redo.

Clyde Edwards-Helaire

CEH draftades i förstarundan av KC. Grabben har fantastiskt fotarbete och samtidigt som han kanske inte är den offensiva maskinen (Likt Derrick henry) så tar han igen det genom sitt extremt kvicka sätt att spela. CEH kommer att vara #1 valet hos Chiefs och HC Andy Ried. Han kommer passa utmärkt i Chiefs system där man hellre bygger spelet på ett bra passningsspel med avlastning från runningbacks. Med det sagt betyder det inte att man inte kommer utnyttja honom mycket, snarare tror jag att han kommer nyttjas extremt mycket även i passningsspelet. Andy Ried är en expert på att använda sina runningbacks på rätt sätt. 8 av 10 år har hans runningbacks blivit rankade topp 12 i ligan. I Super Bowl gjorde runningback Damien Williams 2 touchdown, 1 pass & 1 spring. Det är på inget sätt förvånande då Chiefs allt som oftast utnyttjar sina runningbacks och förra säsongen gjorde Chiefs rbs touchdowns i 12 av 16 grundseriematcher.

Spelet

Att man dammar av premiärmatchen på ett lugnt sätt låter inte alls som KC Chiefs. Jag tror att man kommer gå ut stenhårt (Så även Texans) och satsa på ett kul och frejdigt offense. Det kommer nog bli en hel del poäng och visst kommer rookien CEH få bevisa sig. Att han då får springa/fånga sin första Touchdown på prime time ser jag som högst troligt. Så spelet blir Clyde Edwards Helaire att göra Touchdown @1.58. Jag kommer lägga 5 Units på detta och det liras på LeoVegas

✅ Clyde Edwars Helaire passar utmärkt i Chiefs offense.


✅ Chiefs har ett av ligans absolut bästa offense och man spänner mer än gärna musklerna och går för poäng hellre än att bevaka ledning.


✅ Rookien gör debut och han gör det som uttalad starter. Han är omgiven av lekfulla och harmoniska lagkamrater och kan han bara använda sig av sitt fantastiska fotarbete kommer han också få leka ute på planen.

❌ Han har inte fått spela en enda äkta down på NFL-nivå, inte ens träningsmatch så detta kan komma som en chock för honom. Jag hoppas dock att Andy Ried har förberett honom väl!

Speltips: Clyde Edward Helair att göra Touchdown
Odds: 1.58
SpelbolagLeoVegas
Spelstopp: 11/9 02.20
Liga: NFL
Insats: 5 units

Utnyttja bonusen för nya spelare här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till