Kalmar-Elfsborg och jag spelar 4 units på oddset 1.89 hos Unibet.

Kalmar

Kalmar är precis som vanligt. Tung defensiv och jobbiga att möta. Kalmar är 5:a i tabellen och deras tyngd kommer förmodligen återigen placera dem på en topp 5 placering när vi summerar säsongen. Omstarten efter uppehållet gav 1 poäng genom 1-1 borta mot Mjällby, en match där Mjällby var det bättre laget på planen och trots att Kalmar ägde bollen så kom de aldrig till några riktiga farligheter bortsett från Skrabbs mål. Just Skrabb är en kille det måste funka för om Kalmar ska vinna fighter och han är både en vass avslutare och skapar lägen för Rajovic och Hummet.

Elfsborg

En fin insats i omstarten av Elfsborg mot Bajen. 2-0 hemma på Borås Arena och den fina formen laget hade innan uppehållet verkar ha hållit i sig. Bajen gör inte på något sätt en dålig match men boråsarna tog vara på sina lägen och en enkel retur rakas in av vassa Gudjonsen tidigt i första halvlek och Johan Larsson gör 2-0 i slutet av matchen. Trots att Elfsborg talat Ondrejka som gjorde en riktigt fin vårsäsong så fungerar offensiven och laget spelar en snabb omställningsfotboll och är trygga i defensiven. Elfsborg är 2 poäng efter Malmö och i drömmen om guld så kan man inte slarva här.

Speltips

Jag håller Elfsborg som det starkaste laget här och det snabba kortpassningspelet bör luckra upp Kalmars tighta försvar. 4 units på Elfsborg -0.25 Asian spelas till oddset 1.89 hos Unibet. Halva insatsen tillbaka vid oavgjort.

✅ Elfsborg är Allsvenskans starkaste bortalag i år.

✅ Kalmar är tuffa att möta men tunga och boråsarnas snabba spel bör hota ordentligt.

✅ Kalmar har varit starka hemma i år men motståndet har inte varit av hög kaliber. Tuffaste testet hemma i år kommer här.

✅ Trots att Elfsborg tappat Ondrejka så fördelas målen på många spelare i laget och Ondrejka saknades inte mot Bajen.

❌ Kalmar kommer försöka dra ner på tempot här vilket kan störa Elfsborg.

Speltips: Elfsborg -0.25 Asian

Odds: 1.89

Insats: 4 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 9/7 klockan 17:30

Högst odds: Unibet

Bonus: 100:- gratisspel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till