Äntligen lördag och då gör vi ett nytt försök och ser vad magkänslan har att säga. Förra helgen satt 3/5 spel och det blev plus på kontot om man körde alla spelen med samma insats som mig.
Grymt nära på de 2 som missade men det är bara att hoppa upp i sadeln igen med 5 färska spel och nya möjligheter.

Chelsea – Crystal P 13:30

Londonderby på schemat och det är två lag som man inte riktigt får grepp om än. Chelsea blandar och ger med en defensiv som man absolut inte kan lita på. Crystal P vann överraskande borta mot United med 1-3 i premiären för att sedan följa upp det med att förlora med 1-2 hemma mot Everton.
2-3 till Chelsea sist lagen möttes, hoppas på bra drag här där Havertz säkert hänger ett mål.
2-1 ?

Spel: Över 2.5 mål totalt
Odds: 1.62
Bolag: Bethard
Insats: 6/10 U
Liga: Premier League
Rygga spelet HÄR

Sassuolo – Crotone 15:00

Här kommer ett superoffensivt Sassuolo ta emot nykomlingen Crotone och blir med all rätt stora favoriter.
Sassuolo som tog en stark 1-4 seger på bortaplan sist TROTS att man fick 3 mål bortadömda efter VAR granskning.
Crotone har startat säsongen med 2 raka förluster, 1-4 mot Genoa och sist förlora man med 0-2 hemma mot Milan utan Zlatan i spetsen.
Blir extremt förvånad om inte Sassuolo vinner detta och höjer insatsen.
3-1 ?

Spel: Sassuolo -1 Asian
Odds: 1.72
Bolag: Bethard
Insats: 8/10 U
Liga: Serie A
Rygga spelet HÄR

Atl.Madrid – Villareal 16:00

Atl. Madrid har match ikväll (onsdag) och har innan dess bara spelat 1 match denna säsong. Där vann man med imponerande 6-1 och nyförvärvet Luis Suarez fick hoppa in på slutet och göra 2 mål. Villareal inledde säsongen med vinst och oavgjort på hemmaplan innan man senast blev totalt överkörda av Barcelona och det stod 4-0 på tavlan redan innan domaren blåste av för halvtid. Liknande dominans att vänta här spelmässigt men kanske inte lika stora siffror.
2-0 ?

Spel: Atl.Madrid -1 Asian
Odds: 2.10
Bolag: LeoVegas
Insats: 6/10 U
Liga: LaLiga
Bonus: 100 kr via denna länk

Jönköping – Halmstad 17:30

Toppmöte från Superettan då 3an Jönköping tar emot 2an Halmstad. En klassisk “6 poängsmatch” som lagen inte får förlora i kampen om en Allsvensk plats. Medan Jönköping är ligans bästa hemmalag är Halmstad ligans näst bästa bortalag.
Kan tänka mig en försiktig inledning första 20 min för att sedan växla upp i tempo rejält och jag tror inget av dessa lag går av planen mållösa från denna viktiga match.
1-2 ?

Spel: BLGM
Odds: 1.75
Bolag: LeoVegas
Insats: 6/10 U
Liga: Superettan
Bonus: 100 kr via denna länk

Valencia – Betis 21:00

Här förväntar jag mig en målrik drabbning och klipper BLGM spelet. Valencia ser svagare ut än tidigare säsonger medan Betis är ett lag som ständigt underskattas. Valencia tog en tung 3 poängare igår mot Real Sociedad på bortaplan medan Betis förvånande låg under med 3-0 i halvtid mot Getafe trots 70 % bollinnehav ! Omgången innan spelade Betis 2-3 hemma mot Real och det var endast en straff i slutet som rånade Betis på en poäng.
2-2 ?

Spel: BLGM
Odds: 1.90
Bolag: Bet365
Insats: 6/10 U
Liga: LaLiga
Bonus: 1250 kr via denna länk

Lycka till om ni hänger på något eller alla spelen på lördagen

❤

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till