Måndagens speltips kommer från Asiens VM-Kval och det är de överlägsna Japanerna som tar emot grupp 2an Tadzjikistan kl 12.30 svensk tid.
Ja, finns det något som ens kan stoppa Japans framfart i detta kval? Nä de är fullständigt överlägsna hittills och här tror jag det kommer en till promenadseger trots att man inte har något att spela för.
Spelet: Japan -3.5 hcp. Oddset 1.875x hittas högst hos Bet365 och jag ger spelet 5/10 Units.

Matchen:

Båda lagen har spelat 6st matcher och med 2st kvar på schemat så är det klart att Japan vinner gruppen i överlägsen stil.
Man har hittills raden 6-0-0 och målskillnaden GALNA 37-0 !
Man har dammat av motståndarna i dom 2 senaste matcherna med imponerande siffrorna 14-0 och 10-0, i förra matchen blev Werder Bremens Osaka 5målsskytt dessutom.
Tadzjikistan har raden 3-1-2 och med målskillnaden 9-8 så har man 2a platsen tillfälligt då man spelat 1 match mer än jagade lag.
När lagen möttes i Tadzjikistan för 1,5 år sedan i första mötet vann Japan med 3-0 sedan ökat tempot i andra halvlek och bombaderade med skott.
Jag minns att vi följde det mötet och drog in et Maxbet i halvtid på att Japan skulle vinna med -1.5 och visst löste de uppgiften.
Alltså ger båda lagen 100% ska detta vara en enorm klasskillnad på lagen, det enda som kan göra att spelet sabbas är väl att Japan vilar några av sina toppspelare som tillhör i Bundesliga och PL nu när de säkrat gruppspelet.
Dock är Japaner väldigt patriotiska och vill kämpa för sitt land så jag tror de mönstrar en riktigt bra elva och fortsätter på framgångsvågen.

Japans VM-Kval resultat:

Tajikistans VM-Kval resultat:

För och Nackdelar:
✅ Japan är flera klasser bättre om man ger allt.
✅ Japan vann enkelt med 3-0 sist på bortaplan när de ökade tempot i andra halvlek.
✅ Japan har flera offensiva spelare som spelar i de stora ligorna i Europa.
✅ Japan har galna 37-0 i målskillnad efter 6st spelade matcher i VM-Kvalet.
❌ Japan har redan vunnit gruppen överlägset och kan komma till start med lite för avslappnad inställning.

Spel: Japan -3.5 Hcp
Odds: 1.875x
Insats: 5/10 U
Spelstopp: Måndag 12.30
Liga: Asien VM-Kval
Bonus: 1250 kr HÄR
Högst odds: Bet365

Klicka här för att hämta bonusen på 1250kr eller rygga spelet !

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till