Island-Nederländerna i en oväntad tidig gruppfinal och mina tankar kring matchen betalar 1.85 hos Betsson.

Island

Island vinner sin första match mot Portugal med 28-24. Island gör en bra match trots att det brändes för mycket givna lägen och siffrorna borde egentligen varit större än vad de blev. Aron Palmarsson var spelsugen, Elisson och Gudjonsson också. Islands spel är snabbt och underhållande och truppen kan variera sitt anfallspel genom att trycka snabbt genom Elisson samt gå på distansavslut via Palmarsson som har ett ruggigt skott. Är Island ett bättre lag än Nederländerna? Definitivt! Fem senaste matcher följer.

Nederländerna

Nederländerna stod för mästerskapets första skräll genom att besegra hemmanationen Ungern! Riktigt starkt och de har nu allt i egna händer för att få förlänga sin sejour i EM. Nederländerna är minst sagt på uppgång i handbollsvärlden och nu visar även herrarna att de vill och kan eller är på väg att göra samma resa som damlaget har gjort. 31 gjorda mål mot Ungern är imponerande! Nederländerna träningsspelade mot Sverige i 1 match i Alingsås inför mästerskapet och där var det full fart framåt i en match som slutade 34-30 till Sverige. Lagen skulle egentligen ha spelat 1 match till men den ställdes in. Ser vi på truppen så är det egentligen inte förvånande att Nederländerna tar steg efter steg, spelare som Steins (PSG), Smits (Magdeburg) Baijen (Lemgo) och Schagen (Lemgo) är spelare som vecka efter vecka spelar på hög nivå i deras klubblag. Att nu gruppen börjar leverera och att alla förstår vad deras roll är gör laget till en kul uppstickare! Det som är lagets svaghet är dock att de bara tutar och kör för mycket vilket innebär att det stundtals är öppna spjäll bakåt. Offensiven är snabb och allt som oftast direkt. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Av de 2 matcherna jag har sett med Nederländerna, både den mot Sverige inför samt matchen mot Ungern så har jag svårt att se varför vi får en lina på 26.5 och spelar därmed 4 units på Nederländerna ö 26.5 mål hos Betsson.

✅ Nederländerna är en nation på uppgång!

✅ Island vinner med största sannolikhet den här matchen och kommer säkerligen kunna dra ifrån med ett par bollar vilket gör att de kan ”slappna av i defensiven” även om målskillnad kan komma att bli viktigt.

✅ 31 gjorda mål mot Ungern imponerar, likaså 30 mot Sverige.

✅ Gott om offensiv kvalitet i Nederländerna.

❌ Nådde de sin maxpotential i mötet mot Ungern?

Speltips: Nederländerna ö 26.5 mål

Odds: 1.85

Insats: 4 units

Liga: Handbolls EM

Avkast: 16/1 klockan 20:30

Bonus: 100:-

Högst odds: Betsson

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till