Tisdagens speltips kommer från ishockey-vm och det är 2st hittills obesegrade lag som ska göra upp. Vårat kära tre kronor ska möta ett USA som imponerat ordentligt på mig.
USA ligger 1a i gruppen och har gjort överlägset flest mål hittills med 30 mål på 6st spelade matcher.
Sverige ligger 2a och har det bästa försvaret hittills med endast 2 insläppta mål på sina 5st spelade matcher.
Sverige spelar idag mot Danmark medan USA får vila vilket också är en viktig del av varför jag väljer just detta speltips.
Nu kan det såklart vara svårt att säga alltför mkt från lagens matcher då man nästan bara mött blåbärsnationer som man lekt med. Enda laget som gett ett bra motstånd r guldfavoriten Finland. Sverige besegrade finnarna efter straffar (1-2) medan USA spelmässigt körde över dom och vann till slut rättvist med 4-1 efter att man fått islossning i P3.
Som sagt, Sverige har inte sett wow ut men heller inte dåliga. Det är en tight defensiv som nu kommer ställas på det tuffaste provet hittills.
Med tanke på att USA får vila en dag längre och jag tror de har en högre högstanivå så kan jag inte låta bli att trycka till på en vinst till USA för hela 3.25x! 40/60 fördel USA och oddset är bara helt felsatt !

För och Nackdelar:
✅ USA får vila en dag längre än Sverige som har match idag mot Danmark.
✅ USA har gjort flest mål i hela VM med 30st på 6st spelade matcher.
✅ Sverige spela 1-1 mot Finland under ordinarie tid medan USA vann med 4-1 mot Finland.
✅ Sverige besegrade Frankrike med 4-0 medan USA vann med 9-0.
❌ Alltid svårt i dessa VM och gruppspel att sia vinnare då man inte vet vem som ger 100% eller ej inför slutspelet när man redan är klar för avancemang.

Spel: USA-seger
Odds: 3.25x
Insats: 5/10 U
Spelstopp: Tisdag 15.20
Liga: VM
Bonus: 500kr
Bolag: Betsson

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen på 500kr.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till