Onsdagens speltips kommer från Champions League och det är ett stormöte på tapeten denna kväll.
Inför gruppspelet började så va dessa lag solklara favoriter till att komma 1a och 2a men efter 3st spelade omgångar så ligger Inter sist och R.Madrid näst sist. Denna kväll är det bara seger som gäller och jag tror på en offensiv urladdning likt förra mötet som slutade 3-2 för ca 20 dagar sedan.
Spelet: Asian ö3.0 mål totalt. Odds 1.95 på Bet365 och jag rekommenderar 8/10U.

Inter:

Inter ligger alltså sist trots att man har ett sånt grymt offensivt lag denna säsong. Man har startat med resultaten 2-2 hemma mot Gladbach, 0-0 borta mot Shaktar och sist 3-2 förlust borta mot just R.Madrid.
Nu står man på 2p i en annars jämn grupp som Gladbach leder på 5p så det är ingen fara på taket än. Men här har man inte råd att förlora på hemmaplan och ska man sikta in sig på 1a platsen är det bara seger som gäller i sista återstående matcherna. Till start kommer man med en riktig energiboost i ryggen då man vände 0-2 mot Torino till 4-2 seger efter en enorm anstormning i andra hl. Man gjorde 4 mål sista 25 minuterna och då hade man även en boll i stolpen och en boll i ribban.
Lukaku är fortsatt svårstoppad och har nu gjort 21 mål på sista 20 matcherna han spelat i alla sammanhang.

R.Madrid:

Efter sina 3 matcher ligger man då näst sist på 4 inspelade poäng. Man har resultaten 2-3 hemma mot Shaktar, 2-2 borta mot Gladbach och senast alltså 3-2 vinsten hemma mot just detta Inter.
Alla 3st CL matcherna har det blivit minst 4 mål i och det är inte så förvånande för försvaret känns stundtals riktigt svajigt.
Real brukar vara laget som får många straffar med sig men tittar vi i senaste omgångarna så har de fått hela 4 straffar emot sig och inte hållit nollan på 8 raka matcher nu ! Dessutom har det blivit minst 4 mål i 6/7 senaste matcherna man spelat, nej ska R.Madrid har en chans på seger här så måste försvaret höja sig för Lukaku och Martinez kommer inte vara nådiga om det slarvas i backlinjen.

Lagens form sista 5 matcherna:

För och Nackdelar:
✅ Båda lagen har bra offensiver och är ofta inblandade i målrika matcher.
✅ R.Madrid har spelat ö3.5 i 6/7 senaste matcherna.
✅ Inter har spelat minst 4 mål i 4/5 tävlingsmatcher på hemmaplan denna säsong. Sista blev 3 mål och push.
✅ R.Madrids försvar går inte att känna igen och har inte hållit nollan på 8 raka matcher.
✅ Förra mötet slutade 3-2 i en fantastisk tillställning.
✅ Båda lagen måste vinna för att hänga på Gladbach som kan rycka i toppen om de besegrar Shaktar.
❌ Respekten för varandra är stor och det kan skapa en försiktig inledning av matchen innan den tar fart i andra halvlek.

Spel: Asian ö3.0 mål totalt
Odds: 1.95x
Bolag: Bet365
Insats: 8/10 U
Liga: Champions League
Spelstopp: Onsdag 21.00
Bonus: 1250kr via denna länk

Klicka här för att rygga spelet eller ta bonusen på 1250kr

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till