Onsdagens speltips kommer från Italien och det är finaldags mellan Inter och Juventus i Super Cupen.
Alltid svårt att sia vinnare mellan dessa bjässar men jag tycker Inter ska bära favoritskapet på hemmaplan där man bara förlorat 1/13 matcher denna säsong. Dock ska inte Juventus underskattas vilket de visade sist mot Roma där man vände 3-1 till 3-4 så jag siktar på ett målspel istället och hoppas på en sprakande final.
Spelet: BLGM+ö2.5 till oddset 2.37x. Högst odds hittas på Bet365 Betbuilder och spelet får 7/10 U.

Inter:

I Serie A tabellen hittar vi Inter på en välförtjänt 1a plats där man vunnit 15/20 matcher denna säsong och står på målskillnaden 51-16.
En enda match har man förlorat och det var borta mot Lazio där man tappade 0-1 ledningen till 3-1.
Till denna final kommer Inter med riktigt bra form, man har vunnit 9/10 senaste matcherna och enda plumpen i protokollet var när man tog rött kort borta mot Real Madrid i CL och förlorade med 2-0.
Annars finns nästan alla spelare tillgängliga och Inter ska vara favoriter att ta hem denna titel enligt mig.

Juventus:

I tabellen hittar vi Juventus på en ovanligt låg placering, de är just nu 5a och har “bara” vunnit 11/21 spelade matcher hittills och står på målskillnaden 33-21.
Bortaspelet har denna säsong varit lite bättre än hemmaspelet och Juventus har vunnit 6/11 bortamatcher och snittat ca 2 mål framåt.
Till start kommer man med en bra form, Juventus har inte förlorat på 8st raka matcher och då har 6st av dom inneburit 3p.
Chiesa skadades sist mot Roma, men Dejan kom in och va en värdig ersättare med sitt 3-3 mål som sedan skrevs till slutsiffrorna 3-4 i Juventus favör.
Lagbygget Juventus är inget som imponerar på mig, dock har de tillräckligt med anfallskraft för att skaka Inter på bortaplan vilket man gjorde i ligaspelet för 3 mån sedan.

Lagens form:

För och Nackdelar:
✅ Inter har snittat ca 2.5 mål framåt på hemmaplan denna säsong.
✅ Juventus har snittat ca 2.0 mål på bortaplan denna säsong.
✅ Inter har vunnit 9/10 senaste matcherna.
✅ Juventus har vunnit 6/10 senaste matcherna.
✅ Båda lagen besitter starka offensiver som sällan blir nollade.
✅ Inter kommer från en 2-1 seger där ytterligare 2 mål dömdes bort och Juventus kommer från en 3-4 match.
❌ Visserligen är det ingen jättetrofé det handlar om men final är final. Självklart kan det vara lite avvaktande spel första halvlek innan matchen tar fart.

Spel: BLGM+ö2.5 mål
Odds: 2.37x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Onsdag 21.00
Liga: Super Cup-Final
Bonus: 1250 kr
Bolag: Bet365

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen på 1250 kr

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till