Söndagens speltips kommer från Serie A och det är ett Maxbet som tittar fram och ska avsluta veckan.
Inter mot Juventus, jakten på ledande Milan kommer säkert bli en galet bra tillställning med massor av målchanser och mål. Båda lagen har en hysterisk form och målfesterna avlöser varandra. Vem vinner? Helt omöjligt att säga enligt mig så istället lutar jag mig på lagens starka målskörder och kliver in på målspelet istället.
Spel: Över 2.5 mål totalt, odds 1.71x och högst odds erbjuder Bethard. 10/10 U rekommenderas.

Inter:

Efter 17st spelade omgångar hittar vi Inter på en 2a plats i tabellen med raden 11-4-2 och en mycket fin målskillnad på 43-23 som gör Inter till hela Serie As målrikaste lag. Totalt snittar Inter hela 3.9 mål i sina matcher och på hemmaplan slår de säkert något rekord och snittar makalösa 4.5 mål !!!
Över 2.5 linan har Inter löst i 7/8 hemmamatcher i ligan och självklart är man även ligans målrikaste hemmalag med nästan 3.0 mål framåt SJÄLVA.
Till start kommer man efter ett surt poängtapp, man lyckades vända 1-0 underläge borta mot Roma till en 1-2 ledning men i slutminuterna kvitterade Roma till 2-2. Därför blir denna match ännu viktigare att vinna, Milan ligger 3 poäng före Inter och har på pappret en lätt match att spela på söndag.
Med Martinez och Lukaku i högform på topp är det bara full fart framåt som gäller då försvaret absolut inte går att lita på.

Juventus:

Efter sina 16st spelade matcher hittar vi Juventus sladdandes bakom topplagen på en 4e plats på raden 9-6-1 och med målskillnaden 35-16.
Totalt snittar Juventus 3.2 mål per match och i bortaspelet har de snittat 3.4 mål denna säsong.
Till start kommer Juventus med en mycket bra målform och har vunnit de 3st senaste matcherna med 4-1, 3-1, 3-1 och löst ö2.5 linan i 5 raka och i 9/10 senaste matcherna man spelat.
Defensiven som tidigare år varit betongsäker har inte alls imponerat och den gamla damen har bara hållit nollan i 3/10 senaste matcherna som exempel.
Dybala skadade sig sist mot Sassuolo men när Dejan hoppade in skapade Juventus extremt mycket mer målchanser och jag ser hans ungdomliga energi bara som positivt tillskott för Juventus just nu.

Lagens form sista 5 matcherna:

Inbördes på denna arena:

För och Nackdelar:
✅ Inter är Serie As målrikaste lag och snittar otroliga 4.5 mål på hemmaplan.
✅ Juventus snittar hela 3.4 mål på bortaplan.
✅ BÅDA lagen har löst 2.5 linan i 5 raka matcher.
✅ Inter har löst linan i 8/10 senaste matcherna.
✅ Juventus har löst spelet i 9/10 senaste matcherna.
✅ Spelet har suttit i 4/5 senaste inbördes mötena på denna arena.
✅ Båda lagen måste jaga 3p i jakten på Milan som har chans att dra ifrån annars.
✅ Inter har bara hållit nollan i 2/10 senaste och Juventus i 3/10 senaste matcherna.
❌ Respekten för varandras offensiver kan skapa en försiktig inledning av matchen innan den öppnar sig i andra halvlek.

Spel: Över 2.5 mål totalt
Odds: 1.71x
Insats: 10/10 U
Spelstopp: Söndag 20.45
Liga: Serie A
Högst odds: Bethard

Rygga spelet här till högst odds !

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till