De 2 första rekarna i Allsvenskan har hittat hem till 2 samt 2.08 gånger pengarna. Härligt! Vi hoppas fortsätta på detta spåret och fokuserar återigen på Norrköping. Denna gång är Elfsborg på besök och jag känner mig trygg med min tanke och investerar 4 units till oddset 2.075 hos Bet365.

IFK Norrköping

Vilken offensiv Norrköping bjuder på i år! Mål från alla håll och kanter och trots en viss mån av negativ rock n roll i försvaret i senaste matchen mot Östersund så åkte Norrköping hem med 3 poäng i bagaget igen i en match som slutade 4-2. Laget har ett otroligt rörligt anfallsspel där alla lagdelar bidrar i speluppbyggnaden. Det finns få försvarare som ser fram emot att ställas mot Haksabanovic när han kommer rättvänd med bollen. Norrköping har än så länge tagit full pott på sina 4 matcher och har gjort fina 13 mål på dessa matcher. Av dessa 13 så har 4 spelare stått för 10 av dessa och det är inte ofta man ser topp 3 i skytteligan bestå av spelare från ett lag men så är fallet nu. Christoffer Nyman på 4 mål följs av Haksabanovic, Lauritsen och Simon Thern. Nämnde jag fantastisk offensiv? Defensiven har också den sett bra ut även om det var rörigt mot Östersund. Tränare Jens Gustavsson var nöjd med 3 poäng mot Östersund men inte hur defensiven såg ut och där finns saker att säkerställa att det inte upprepas mot Elfsborg. Innan dess så nollade man Djurgården på hemmaplan och släppte 1 på Friends Arena mot AIK så defensiven går inte att klaga på.Elfsborg

Elfsborg har överraskat mig den här säsongen än så länge. Laget är än så länge obesegrat och i premiären tog man en seger på Gamla Ullevi när man vann med 1-0 mot IFK Göteborg och dödade spöket man haft i många år borta mot Blåvitt. Starke targetplayern Per Frick blir matchhjälte med matchens enda mål. Därefter har man spelat 2 oavgjorda matcher. 2-2 hemma mot Hammarby och ”bara” 0-0 borta mot svaga Helsingborg. Elfsborg tog en fin seger borta mot Häcken i Svenska Cupen och är nu klara för semifinal där man mötet IFK Göteborg. Matchhjälte mot Häcken blev nyförvärvet Christopher Mcvey. Elfsborg bör hamna någonstans mellan 7-10e plats när vi summerar säsongen. Truppen är okej men inte för att kunna utmana de större klubbarna över en hel säsong. Mot Norrköping lär taktiken precis som vanligt vara att strida för bollvinst högt upp i banan men de lär få löpa ordentligt då för att hota Norrköpings fina kortpassningsspel. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Jag väljer precis som i reken mot Östersund att fokusera på Asian handicap lina. Jag tror Norrköping vinner matchen och iom att målen trillar in från alla håll och kanter så väljer jag -1 Asian Norrköping till oddset 2.07 hos Bet365. Jens Gustavsson har fokus på att säkra det som strulade defensivt mot Östersund och då bör denna lina hitta hem då man minst bör göra 2-3 mål här. Insatsen tillbaka om Norrköping ”bara” vinner matchen med 1 mål.

För och nackdelar

✅ Otroligt fin offensiv av Norrköping.

✅ Fokus på defensiven under träning för Norrköping fram till den här matchen.

✅ Simon Thern har verkligen hittat glädjen i fotbollen igen efter hans tuffa tid med personliga problem.

✅ Nyman är sylvass längst fram.

✅ Haksabanovic är för bra för Allsvenskan.
✅ Elfsborgs offensiv såg riktigt blek ut mot Helsingborg.
✅ Norrköping vann med 2-0 hemma förra säsongen.

❌ När kommer Norrköpings första bakslag?

Speltips: -1 Asian Norrköping

Odds: 2.075

Insats: 4 units

Spelbolag: Bet365

Liga: Allsvenskan

Avspark: 1/7 klockan 19:00


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till