En osedvanlig trend ska brytas, 3 raka röda kryss är inget man kan slå sig för bröstet med men enligt mig var det en hel del otur som grinade oss i ansiktet med tidiga skador i matchen och marginaler på fel sida. Detta ska jobbas bort och som ni kanske sett har trenden varit väldigt fin det senaste så nu siktar vi på att bryta denna osedvanliga trend! Mot Week 12 och mötet mellan Houston Texans – Indianapolis Colts. Och nu ska vi lägga en fin rek på en av ligans bästa receivers till 1.95, Häng med!

Houston Texans

6-4 Texans tar nu emot Colts på hemmaplan. Texans som senast led en brutal förlust mot ett av ligans hetaste lag, Ravens, 7-41. Detta var också den strösta förlusten som Quarterback DeShaun Watson har upplevt i sin 2 åriga NFL karriär och med det tappade man också ledningen i AFC South till just kvällens motstånd. Skulle man vinna ikväll tar man tillbaka ledningen så snacka om ett laddat möte. Någonting som Texans måste lösa för att en vinst ska bli möjlig är att se till så att Watson inte står för länge i fickan (Och till slut blir sackad). Man måste se till så att han får iväg bollen till sina receivers snabbt. Än så länge är det DeAndre Hopkins som presterat finast siffror som receiver och har löst Över 6 catch i 7 av 10 matcher och har fångat 745 yds och gjort 4 touchdowns. Det är absolut något blyga siffror för en ledande receiver. Dock behöver man gräva djupare och analysera vad han gör på planen då han ändå är en ledande receiver: Han 75 receptions (#2 i ligan) av dessa är hela 47 st 1st Downpassningar! Så för att hålla offense på planen kommer man absolut behöva sikta mot Hopkins. Att Texans nu möter ett Colts som ligger på #13 plats i passningsspelet mot Slotreceivers gör inte Hopkins så mycket för han ställer oftast upp som Wide Reciever och där är Colts #30 i ligan på att försvara sig mot. Detta gynnar vårat spel väldigt mycket.

Indianapolis Colts

6-4 Colts har samma resultatrad som Texans men vann det senaste inbördesmötet mot Texans vilket placerar Colts i toppen på AFC South. Det är med andra ord en väldigt viktig match för båda lagen. Nu åker man alltså till Houston för ett häftigt torsdagsmöte och här räknar Colts med att deras springanfall ska leda laget till ännu en seger. Senaste segern mot Jaguars hade man 2 spelare som hade Över 100+ rush yards i samma match, Smått otroligt! Nu har man Marlon Mack högst borta med bruten hand men man har flera fullgoda ersättare och Colts har ett såpass bra Springanfall att de flesta runningbacks klarar av att lösa uppgiften på ett bra sätt. Man möter ett defense som är #13 rankat mot springspelet så nyckeln i matchen kommer vara att hålla i bollen och springa fram den så mycket som möjligt.

Speltips

Jag tror att det kommer bli en väldigt tight och jämn match där Colts kommer få lite momentum i och med kämpar segern senast mot Jaguars och förhoppningsvis tar man ledningen. Det kommer leda till att Texans kommer behöva passa ännu mer än redan planerat då man behöver komma fram fort i planen och då måste det funka mellan Watson – Hopkins. Att Hopkins fortsätter på den inslagna vägen och fångar Över 6.5 Passningar @ 1.95 känns mycket lockande och jag investerar 5 Units.

✅ Hopkins har löst linan i 7/10 matcher.

✅ Samarbetet mellan Watson – Hopkins är vida känt och dom känner varandra innan till och ut. Det gör att det alltid blir många passningar mot Watson i viktiga situationer.

✅ Hopkins möter nu ligans #30 rankade passförsvar mot Wide receivers.

✅ Blir matchen som jag förväntar att den blir kommer det bli väldigt mycket passningsspel för Texans vilket gynnar detta spel.

❌ Att Texans tar en tidig och stor ledning kommer leda till att Texans springer mer med bollen och ett redan springglatt Colts kommer göra att tiden går väldigt fort..

Speltips: DeAndre Hopkins Ö6.5 Passmottagningar

Odds: 1.95

Insats: 5 Units

Spelbolag: LeoVegas.com

Liga: NFL

Avkast: 22/11 02.20

Registrera er här för att lira på LeoVegas

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till