Onsdagens speltips kommer från Engelska Championship och det är i mötet mellan Nottingham och Reading jag kliver in på hörnorna.
Det är två stycken lag i bra form som drabbar samman och framförallt är det Reading som varit extremt svårslagna sista månaden genom bra försvarsspel. Nottingham som är ett av ligans bästa lag på att skapa hörnor på hemmaplan ser jag som favoriter till segern men pga att Reading har ett bra försvarsspel så tror jag Nottingham åter igen få skapa massor av målchanser och hörnor innan man kommer igenom.
Lagen möttes för mindre än 2 veckor sedan och Nottingham drog upp ett galet tempo direkt. Trots bortaplan så mosade man på framåt och skapade 6 st hörnor framåt innan klockan stod på 30 minuter, totalt sett så blev det 10-9 i hörnor och matchen slutade 1-1 efter sena mål på stopptid.
Nu tror jag på samma matchbild, ett Nottingham som ångar på framåt och skapar hörnor i en målsnål historia.
Spelet: Nottingham över 5.5 hörnor via Nordicbets Betbuilder. 5 Units läggs till fina oddset 1.96. (Kambi erbjuder samma spel till 1.71 så det skiljer 25 punkter mellan bolagen just nu)

Nottingham:

Laget har spelat 27 matcher hittills och hittas på en 5e plats med siktet inställt på direktplatserna till Premier League.
Man står på raden 13-8-6 och målskillnad 38-27 efter sina matcher och kommer till start med bra form då man har raden 4-1-0 sista 5 ligamatcherna.
På hemmaplan denna säsong är man nästan alltid det spelförande laget med mycket boll% och skapar således mycket målchanser och hörnor framåt.
Synar man lagets 10 senaste hemmamatcher i ligan så har man passerat 5.5 linan i 8/10 matcher och i 4 av dom har man t.o.m passerat 2 siffrigt med hörnor ! Lewis Grabban och Joe Lolley gjorde en kanonmatch i förra omgången då man vände 0-1 underläge till 3-1 mot Luton och skapade hela 13 hörnor framåt ! Nu blir man favoriter som tar emot en bra försvarsmur, Nottingham kommer få kämpa hårt länge för att ta sig igenom försvaret och ev kunna avgöra detta möte.

Reading:

Även Reading har spelat 27 matcher och de hittas i “ingenmansland” på plats 16 med raden 10-6-11 och målskillnad 34-31.
Readings säsong har varigt väldigt svajig och man kommer in i små perioder av vinster eller flera förluster på rad.
Tränare Jose Gomes som man startade säsongen med spelade med en offensiv 3-5-2 uppställning och efter flera förluster fick han kicken efter 1-0 borta mot Bristol C.
In tog man Mark Bowen med ett fokus på defensiven och genast kom resultaten och spelet har ändrat sig helt. Sedan han tog över har Reading bara förlorat 4/18 matcher och då är 3 av dom på bortaplan. Nu kommer man till start med endast 1 förlust på 10 senaste och man har bara släppt in totalt 7 mål på dessa matcher ! Detta gör såklart att motståndarna skapar mer hörnor istället för mål och det ser man även på statistiken för de senaste matcherna.
Reading har släppt in minst 6 hörnor 6 raka matcher och i 5/7 senaste på bortaplan. Siffrorna 10,9,9,8,7,6 hörnor för motståndarna vittnar om att man har varit riktigt bra på att hålla tätt bakom och det hoppas jag man kan fortsätta med även mot skottglada Nottingham !

Nottinghams 10 senaste hemmamatcher:

Här ser ni att Nottingham klarat denna lina med bravur i 8/10 senaste.

Readings 10 senaste på bortaplan:

Förra mötet för mindre än 2v sedan:

Hörnorna var 4-6 i halvtid och slutade 10-9 totalt.

För och nackdelar:
✅ Nottingham har klarat denna lina i 8/10 senaste hemmamatcherna.
✅ Förra mötet för 2v sedan slutade 10-9 i hörnor och Nottingham klarade linan innan 30 min var spelade.
✅ Nottingham har snittat 7.3 hörnor på hemmaplan denna säsong.
✅ Reading har släppt till minst 6 hörnor i 6 raka matcher.
✅ Reading har ett mycket tajtare försvar sedan man bytte tränare till Bowen.
❌ Självklart är ett tidigt 1-0 mål eller ett rött kort sämsta möjliga för spelet.

Speltips: Nottingham över 5.5 hörnor
Odds: 1.96
Spelbolag: Nordicbet
Spelstopp: Onsdag 20:45
Liga: Championship
Insats: 5/10 Units

Klicka här för att rygga spelet och ta bonusen på 1000 kr.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till