Lördagens speltips kommer från Engelska Championship och det är topplaget Nottingham som tar emot mittenlaget Cardiff som vi känner igen från förra årets Premier League. Ett målsnålt Nottingham som ändå har en bra form och plockar mycket poäng mot ligans sämsta försvar på resande fot ? Ja trots att Cardiff släpper in mkt mål så gör man en hel del med. Jag tror Nottingham står som vinnare till slut men man har väldigt svårt att avgöra matcher och vinna “stort” om inget rött kort är inblandad. Så jag tror Nottingham kommer sköta pressen och således skapa massa hörnor istället, något man är väldigt bra på med en skottglad Lewis Grabban längst fram.
Spelet blir: Nottingham över 5.5 hörnor till 1.81 på LeoVegas och 3 Units skickas in !

Nottingham:

I den släpande tabellen där Nottingham har en match mindre spelad än övriga toppkonkurrenter så hittas man på en 4e plats.
Man står på raden 9-5-3 och målskillnad 24-13, med den defensiven har man släppt in näst minst mål av samtliga 24 lag !
Offensivt ser det mörkare ut, okej man har en Lewis Grabban längst fram som alltid är med i toppen av skytteligan och kan avgöra matcher själv men han är lite för ensam enligt mig. Nottingham har ett målsnitt på 1.4 mål framåt trots att man ligger så högt upp i tabellen samt vann med 4-0 sist efter att QPR fick rött kort efter halva matchen och Nottingham gjorde 3 mål sent.
Att ha problem med att göra mål framåt brukar gynna hörnproduktionen och det stämmer även på Nottingham.
Kollar vi på lagets 10 senaste matcher har man passerat 5.5 linan i 7 raka och i 8/10 senaste matcherna. På hemmaplan har man BARA spelat 7 matcher denna säsong och man har klarat linan med bravur i 5/7 tillfällen. Nu möter man ett dåligt försvar och jag tror man kommer komma till ännu flera målchanser än vanligt.

Cardiff:

Laget hittar vi på en 11e plats mitt i tabellen med raden 6-7-5 och målskillnad 26-25.
Med dom siffrorna är man ändå laget som gjort 6e mest mål men samtidigt släppt in nästan lika många mål bakåt.
Nu kommer man till start med ett extremt dåligt bortafacit. Man har faktiskt NOLL segrar efter 9 matcher högst målsnitt på insläppta mål av alla lag.
Man står på raden 0-5-4 och målskillnad 11-18, det som talar för att Cardiff inte ska bli överkörda är ju att Nottingham gör väldigt lite mål samtidigt som Cardiff snittar över 1.0 mål i sina bortamatcher.
Hur ser det ut med deras hörnor då ?
Jo Cardiff har släppt till 5.5 hörnor i 5/9 bortamatcher och i dom som har gått under har balanserat precis på mållinjen till överspelet och det är lag i stora ledningar som inte behövt gå framåt.
I förra omgången vann man överraskande hemma mot Stoke med 1-0 och det var blott säsongens 4e nolla. Hoppas segern/nollan gav energi till denna match så de orkar stå emot Nottinghams anfall och då gynnar det såklart hörnspelet.

Nottinghams hemmastats:

Cardiff bortastats:

För och Nackdelar:
✅ Nottingham har klarat denna lina i 7 raka matcher.
✅ Nottingham har svårt att göra mål framåt och stänga sina matcher.
✅ Cardiff har vunnit 4 raka matcher på denna arena och en skräll till vore perfekt för Nottinghams hörnor då de måste jaga kvittering.
✅ Nottingham öser på med skott utifrån och inlägg från kanterna mot Grabban som är ensam forward på topp.
❌ Ett tidigt 1-0 mål för Nottingham eller rött kort är såklart det sämsta som kan ske för spelet.

Speltips: Nottingham ö5.5 hörnor
Odds: 1.81
Spelbolag: LeoVegas
Spelstopp: 16.00 Lördag
Liga: England Championship
Insats: 3/10 Unit

Klicka här för att hämta bonusen på 3000 kr
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till