Äntligen drar några av ligorna igång igen och först ut av de stora är Bundesliga nu på lördag.
Tabell 9an Hoffenheim tar emot H.Berlin som hittas på plats 13, lagen kämpar för olika saker men visst kommer det vara två supertaggade lag som äntligen får duellera på gräsmattan igen. Innan uppehållet var detta två målglada lag där Hoffenheim verkligen sticker ut.
Jag tror på en målfest igen trots att publiken saknas och kliver in med 3 Units på spelet: Asian över 2.5 mål till 1.84 på Bet365.

Hoffenheim:

Tabell 9a på raden 10-5-10 med målskillnaden 35-43 vittnar om hur svajigt laget spelat denna säsong och framför allt på hemmaplan.
På hemmaplan har man tagit mindre poäng än på bortaplan och då har man även spelat mindre på bortaplan än hemma !
Inför hemmafansen har man målskillnaden 19-31 och med det höga målsnittet 3.8 och man är faktiskt laget som spelat “över 2.5 mål” flest gånger av samtliga lag i Bundesliga. 11 matcher av 13 har passerat dagens lina och de 2 matcher som INTE gick över 2.5 mål stannade på exakt 2 och missades med minsta marginal.
Med 9 omgångar kvar av ligaspelet så har Hoffenheim bara 2 poäng upp till Schalke som har sista Europaplatsen så visst lär Hoffenheim komma ut fullt motiverade här.

H.Berlin:

Laget hittar vi på en 13e plats i tabellen med raden 7-7-11 och målskillnad 32-48. Det ger ett målsnitt på 3.2 mål och även H.Berlin har tagit mera poäng på bortaplan än hemmaplan denna säsong.
På bortaplan står man på raden 4-4-4 och målskillnad 18-20 vilket ger ett målsnitt även där på 3.2 mål men innan uppehållet så levererade man riktigt fina resultat på resande fot. 0-1 seger mot Leverkusen, 1-2 seger mot Wolfsburg och på slutet tog man 4p borta mot bottenlagen Dusseldorf och Paderborn ihop.
Nu med 9 omgångar kvar har man bara 6 poäng ner till fel sida strecket och riskerar att åka ur ligan, så även H.Berlin lär kriga för poängen denna eftermiddag med fullt fokus.

Hoffenheims 5 senaste hemma:

H.Berlins 5 senaste borta:

Inbördes möten:

Säsongens förra möte slutade 2-3 och Hoffenheim passerade 2.5 linan själv.
De 2st andra resultaten var lagens möten förra säsongen.

För och Nackdelar:
✅ Hoffenheim har passerat linan 2.5 mål i 11/13 hemmamatcher denna säsong.
✅ H.Berlin har passerat linan 2.5 mål i 9/12 bortamatcher denna säsong.
✅ Säsongens förra möte blev rena rama målfesten och slutade 2-3 till Hoffenheim.
✅ Hoffenheim snittar otroligt höga 2.4 insläppta mål per match på hemmaplan.
❌ Hoffenheims skyttekung Andrej Kramaric (7 mål) är fortfarande uppskriven som att han missar matchen trots långt uppehåll.
☢️ Tänk på att lagen inte spelat tävlingsmatch på ett par månader och att nu kommer de spela utan publik. Det kanske inte påverkar vissa spelare medan det påverkar andra. Om det är en fördel eller nackdel går inte att analysera förrns det gått några matcher. Därför är det viktigt att spela försiktigt med lite låga Units innan man har mer kött på benen om hur allt nytt påverkar lagen.

Speltips: Asian över 2.5 mål totalt
Odds: 1.84
Spelbolag: Bet365
Bonus: 100% upp till 1.250 kr här
Spelstopp: Lördag 15:30
Liga: Bundesliga
Units: 3/10

Klicka här för att ta bonusen på 1250 kr
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till