Fredagsmys från Handbollsligan och ett odds på 1.88 spelas med 3 units hos Bet365. Jag lägger dessutom till ett sidospel till 1.80 med 3 units.

Helsingborg

Helsingborg är på 12:e plats efter 10 spelade omgångar och det är inte mycket som talar för att det är någon vändning formmässigt nära. Helsingborg är ett riktigt jojolag som stundtals kan stå för riktigt fin offensiv men de faller alltid ihop någon gång under matcherna och ordet stabilitet är något som saknas i truppen. Skåningarna kommer från en förlust borta mot usla Redbergslid och det var fjärde raka förlusten i rad för Helsingborg. Fem senaste matcher följer.

GUIF

GUIF har precis som Helsingborg en tuff säsong än så länge och man är 1 poäng före Helsingborg i tabellen med 1 match mindre spelad. Det är med andra ord viktiga poäng på spel här! GUIF kommer från en seger mot Önnered och det var andra raka segern. Vinst här och man kan börja tala om att vinden har vänt formmässigt. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Det här är en oviss match 1×2 men jag håller GUIF som favorit baserat på de 2 raka segrarna och Helsingborgs dåliga form. GUIF + 0.5 spelas med 3 units. 3 units spelas också på u 59.5 mål i matchen trots att GUIFs matcher har varit målrika under säsongen. Argument följer.

✅ Helsingborg är riktigt dåliga i år.

✅ Kass form hos Helsingborg.

✅ Helsingborgs matcher snittar 55 mål/match den här säsongen.

✅ GUIF kommer in här med 2 raka segrar.

✅ Linan ö 59.5 mål har inte passerats på 5 senaste mötena Head 2 Head.

✅ GUIF har vunnit 4 av de 5 senaste mötena Head 2 Head.

❌ GUIFs matcher snittar 62.2 mål/match än så länge i ligan.

Speltips: GUIF + 0.5 & U 59.5 mål i matchen.

Odds: 1.80 & 1.88

Insats: 3 units på respektive spel

Liga: Handbollsligan

Avkast: 18/11 klockan 19:00

Högst odds: Bet365

Bonus: Upp till 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till