En dubbel för söndagen hämtas från Betsson. 1.97 är oddset och 4 units spelas.

Spel 1

Chambery-PSG

Första spelet hämtas från franska ligan och mötet Chambery Savoie-PSG. PSG är ligans absolut bästa lag på pappret och är i skrivande stund 2:a i tabellen 2 poäng efter Montpeiller som har en match mindre spelad. Chambery är placerade på en mer än godkänd 4:e plats och de har spelat fin handboll den här säsongen. PSG har under säsongen dragits med stora skadebekymmer men som nu börjar ordna sig. Kristopans, Syprzak och Luka Karabatic är alla tillbaka från skador och det är inga dussinlirare direkt. Den här matchen ska enligt all logik sluta som 4 av de 5 senaste inbördes har gjort. Med seger för PSG.

Speltips 1: PSG seger

Spel 2

Kiel-Leipzig

Spel 2 hämtas från Bundesliga och mötet Kiel-Leipzig. Kiel är såklart favorit här och med den starka truppen de har så är det inget snack om att de ska vinna den här fighten trots att Leipzig är ett starkt lag och har med sig en fin seger mot Magdeburg från förra rundan! Kiel är 3:a i tabellen och de jagar CL plats vilket de bör ha löst när säsongen summeras. Leipzig är 8:a i tabellen och är mer eller mindre ett lag för 6-12 plats i år. Det blir inget Europaspel för Leipzig i år. Kiel är starka hemma även om den här säsongen har varit något svajig. Snittet gjorda mål/hemmamatch är 33.6 och man ska enligt all logik kunna lösa linan 31.5 mål mot ett lag av Leipzig kaliber trots att Saverås och El-Tayar i mål kan stå för galna insatser. Tempot kommer vara nyckeln för Kiel i den här fighten och det är en av lagets absolut största styrkor.

Speltips 2: Kiel ö 31.5 mål

Speltips

Dubbeln betalar 1.97 hos Betsson och 4 units spelas.

Speltips: Kiel ö 31.5 mål & PSG seger

Odds: 1.97

Insats: 4 units

Liga: Bundesliga & Franska ligan

Avkast: 5/3 klockan 16:00

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till