Champions League och ett odds på 1.81 spelas med 4 units.

Spel 1

Dinamo Bucharest mot Porto och nu är det dags att det rumänska laget får utdelning, 1 poäng tagna på 3 matcher mot Portos 0. Skillnaden för lagen är att Bucharest har spelat riktigt fin handboll. Förlust med ”bara” 33-30 senast mot Vezprem och det är verkligen inget att gråta över. Dessförinnan förlust hemma mot Magdeburg med 30-28. I premiären möter man danska GOG och trots att man är i underläge med 6 bollar så lyckas man strida till sig 1 poäng. I truppen finns bekanta namn som Ali Zein, Kudus, Akimenko, Sorhaindo, Garcia mfl. Porto har haft det tufft med förluster mot Zagreb, Wisla och Vezprem. Jag ser inte att Porto kan hota i den här gruppen och inte heller ser jag att de hotar Bucharest.

Spel 1: Bucharest seger.

Spel 2

GOG-Vezprem. 2 mycket offensivt inställda lag där tempot är nyckeln. 2 lag som springer enormt mycket och med den offensiva inställningen så blir det allt som oftast målrika matcher. 1 seger, 1 oavgjord och 1 förlust för danskarna än så länge medans Vezprem har full pott och leder gruppen. Vezprem är en maskin och framförallt så är 36-34 segern hemma mot PSG något som sitter kvar på näthinnan. Vezprems trupp är världsklass och trots att GOG absolut är ett bra lag så ska de inte kunna hålla tillbaka ungrarna. Linan ö 15.5 mål i 1:a halvlek av Vezprem blir spel 2.

Speltips: Bucharest & Vezprem ö 15.5 mål 1:a halvlek.

Odds: 1.81

Insats: 4 units

Liga: Champions League

Avkast: 5/10 klockan 18:45 & 20:45

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till