Vi fortsätter i Champions League och här spelas en dubbel med 3 units till oddset 2.56 hos Betsson

Spel 1

Vezprem-Porto

Vezprem har allt att spela för här då de jagar kvartsfinalplatsen. I skrivande stund är den hos Magdeburg som har ledningen med 16-14 i ht. Seger för Magdeburg och allt avgörs i sista omgången. Vezprem är starka, mycket starka och när de här tar sig an ett Porto som inte har något att spela för så ska det gå enkelt för dem. Porto har en teoretisk chans att ta sig till slutspel men den är så liten att inte ens spelarna kan tro på det. Att Vezprem i den här typen av fight skulle gå under sitt hemmasnitt i CL som är 34 mål/hemmamatch ser jag som osannolikt med tanke på kvaliteten laget besitter.

Speltips 1: Vezprem ö 33.5 mål

Spel 2

Bucharest-GOG

2 lag där offensiven är det som utmärker sig. Detta drabbar såklart det defensiva spelet och mötet i Danmark slutade 38-38. Båda lagen kommer att spela åttondel så det finns inget som talar för att detta skulle bli en stängd tillställning. GOG har en offensiv med spelare som Tollbring, Olsen, Pytlick mfl och de trycker direkt vid avkast och är ruggigt starka i sitt omställningsspel. Olsens skott är något att ha koll på här dessutom! GOG snittar 33.25 gjorda mål/match i CL.

Speltips 2: GOG ö 30.5 mål

Speltips

Vezprem ö 33.5 mål och GOG ö 30.5 mål bildar en dubbel hos Betsson som betalar 2.56 och 3 units spelas.

Speltips: Vezprem ö 33.5 mål & GOG ö 30.5

Odds: 2.56

Insats: 3 units

Liga: Champions League

Avkast: 23/2 klockan 18:45

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till