Här spelas en dubbel från Champions League. 1.84 är oddset och insatsen 3 units.

Spel 1

Kiel-Celje

Tyska Kiel är favorit här med all rätt och har revansch att kräva efter en förlust på bortaplan i en match som var ett målkalas deluxe. Matchen slutade 38-36 till Celje och det var en ordentlig skräll! Kiel är i fin form i Bundesliga och i en haltande tabell är man på 3:e plats. Man kommer från en förkrossande seger mot Westfalen, en match som slutade 40-29. Celje är more or less borta från slutspelsplats även om det fortfarande finns en teoretisk chans men det är för mycket för att det ska bli verklighet, dels måste man besegra både Kiel och Ålborg samt att Ålborg förlorar mot Elverum i den här rundan, ja ni förstår, det är en tuff resa att lösa och de har det inte heller i egna händer. Jag förväntar mig ett Kiel som kör på som Kiel gör med snabba omställningar, starka på linjen och målglada. 36 mål gjorda på bortaplan mot Celje, ett hemmasnitt på 34.16 gjorda mål/match. Linan ö 33.5 ska de lösa mot detta motstånd. Spana in Vlah i Celje, bästa målskytten i Champions League än så länge!

Speltips 1: Kiel ö 33.5 mål

Spel 2

Zagreb-Magdeburg

2 lag med olika förutsättningar. Magdeburg är klara för nästa runda men behöver segern här för att slippa spela åttondel och ta sig till kvartsfinal direkt. De 2 första lagen i gruppen slipper åttondelen. Zagreb spelar för sin existens i turneringen och jagas av polska Wisla. Mötet i Tyskland vann Magdeburg enkelt och de är ett av Europas bästa lag då det kommer till omställningsspelet. Det här blir ingen enkel fight likt den på hemmaplan men det är klasskillnad mellan lagen och med tanke på vad Magdeburg spelar för så ska de ta det här en normal dag.

Speltips 2: Magdeburg seger

Speltips 2

Kiel ö 33.5 och Magdeburg seger betalar 1.84 hos Betsson och 3 units spelas.

Speltips: Kiel ö 33.5 & Magdeburg

Odds: 1.84

Insats: 3 units

Liga: Champions League

Avkast: 22/2 klockan 18:45 & 20:45

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till