Champions League och mötena Celje-Kiel och PSG-Wisla skapar ett odds på 1.99 hos Betsson där 3 units spelas.

Speltips 1

Slovenska Celje tar emot Kiel som inlett säsongen på ett lysande sätt. Obesegrade i ligan och vann premiären i CL med behagliga 36-26 mot norska Elverum. I senaste matchen i Bundesliga matchade man en b-betonad liga och sparade på krafterna för exempelvis Ekberg, Duvnjak och Wiencek som inte hade mycket speltid i den matchen. Landin i målet stod för en typisk Landin insats och Kiel vann matchen med löjliga 34-18. Celje inledde CL spelet med ett målkalas! Förlust borta mot Ålborg med 36-32 och trots att Ålborg stundtals var 6 bollar upp så slet Celje på ordentligt för att få med sig poäng men lyckades inte. Nu höjs svårighetsgraden ytterligare och jag har svårt att se att Kiel går under 32.5 mål i den här fighten. Minst 33 mål har Kiel gjort i 5 av 6 tävlingsmatcher i år och där de inte gjorde det stannade de på 32 mål.

Speltips: Kiel ö 32.5 mål

Speltips 2

PSG mot polska Wisla är en match där fransmännen ska plocka alla poäng. Trots att polackerna blir starkare år efter år så är klasskillnaden mot ett lag som PSG fortfarande för stor och med förlusten PSG åkte på i första omgången så har de inte råd att tappa poäng här. Wisla har full pott i ligan men i år blir det Kielce som vinner ligan igen. Wisla tog viktiga poäng i premiären mot Porto hemma och på hemmaplan kan de hota och kan genom det bli topp 6 i gruppen som leder till avancemang i CL. Här blir det för tufft dock och PSG rak seger blir speltips 2.

Speltips 2: PSG

Speltips

Kiel ö 32.5 mål och PSG seger ger oss 1.99 och 3 units spelas hos Betsson.

Speltips: Kiel ö 32.5 & PSG

Odds: 1.99

Insats: 3 units

Liga: Champions League

Avkast: 21/9 klockan 18:45 och 20:45

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till