En dubbel som hämtas från Bundesliga och Danska Handbollsligan får 3 units hos Bet365 till oddset 2.28.

Spel 1

Melsungen-Flensburg

En match där Flensburg på pappret ska ta poängen, truppen är starkare än Melsungen och trots att det är tunga skador i Flensburg så är man på en 5:e plats och blickar uppåt. 8 poäng på de 5 senaste och nu ställs man mot Bundesligas formstarkaste lag Melsungen som kommer in här med fullt av självförtroende efter 6 raka segrar. Vad vi ska ha med oss i de segrarna är att motståndet varit av middle mindre bra och här höjs svårighetsgraden rejält. Mitt spel blir det som skett i de senaste 5 mötena Head 2 Head Flensburg seger.

Spel 1: Flensburg seger

Spel 2

Skjern-GOG i danska Handbollsligan och här har GOG fina möjligheter att ta över serieledningen efter Ålborgs förlust på lördagen. GOG spelar en vansinnigt fin offensiv handboll och går in här med 9 raka utan förlust liga och europaspel inkluderat. Skjern är inget dåligt lag på något vis och kan vid seger här ta sig upp på en tredjeplats. Man kommer definitivt stå upp över 60 minuter men GOGs tyngd i truppen bör göra att det blir som det blivit i de 4 av 5 senaste mötena GOG seger, GOGs speed i offensiven kommer enligt mig avgöra den här fighten.

Spel 2: GOG seger

Speltips

2 bortasegrar bockas på kupongen och ger oss en dubbel på ett odds på 2.28. 3 units spelas hos Bet365.

Speltips: GOG & Flensburg

Odds: 2.28

Insats: 3 units

Liga: Bundesliga & Danska Handbollsligan

Avkast: 20/11 klockan 14:00 & 15:00

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till